Akik vezetnek hőgörbét! Mennyire szokta befolyásolni az alaphőtöket, ha rosszul alszotok (azaz sokszor felébredtek éjszaka)?
Befolyásolja?
Régebben vezettem hőgörbét, ovu előtt 36,3 és 36,5 között volt a hőm átalában, ovu után 36,7 és 37,1 között. Viszont ovu után mindig fájt a mellbimbóm, abból tudtam, hogy volt (mert egyébként rendszertelen a vérzésem, hónapokra kimarad PCOS miatt).
Ebben a ciklusban némi petefészekfájdalom és egy kevés vérzés miatt gyanítottam, hogy ovulációm volt, azóta a hőm 36,7 körüli, de nem nagyon megy feljebb, és a bimbóim sem fájnak. Viszont kegyetlen rosszul alszom mostanság, minimum 5-6 alkalommal felébredek éjszaka.
Lehet, hogy csak azért magasabb a hőm, nem pedig azért, mert megvolt az ovu?
Igazából egy hét múlva úgy is kiderül, mert ha volt ovum, akkor vagy meg fog jönni, vagy pozitív lesz a teszt, ha egyik sem, akkor nyilván nem volt:D
De erről eszembe jutott ez a kérdés, hogy aki rendszeresen méri, az hogy látja, befolyásolja a hőjét az, hogy hogy aludt, felébredt-e éjszaka több alkalommal vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!