Ezek az értékek mennyire jó hcg értékek? 14. Dpo 74.5 18.Dpo 331.2
Figyelj, én úgy gondolom minden felesleges.. ha megfogant és jól fogant akkor megmarad, és az uh fogja mutatni mi a helyzet. Ha rosszul tapadt és elmegy akkor sajnos így kell lennie. Ha pedig méhen kívüli amire azért elég csekély esély van hisz nem olyan gyakori a méhenkívüli, akkor szintén nincs mit tenni..
Vársz, teszt, doki, uh és majd minden megy a maga rendjén.
Én így gondolom.:)
Szia! Nekem is ennyi volt a 14.dpon a Hcg értéken (73). Kicsit keveseltem is de a doki megnyugtatott hogy kb mindegy hogy mennyi csak növekedjen.
Azt mondta ne menjek kétnaponta vérvételre, csak stresszelem magam. Úgyis ki kell várni az első ultrahangot és ott kiderül hogyan halad.
Holnap lesz az első UH, izgulok is rendesen🤗🤗
10es a ketto nem zárja ki egymást. Azért mert tőled kellett vért venni az nem azt jelenti hogy egy vérvétel teljesessegben kockazatmentes. De ha meg igy gondolod meg is irhatnad a meddosegi klinikaknak hogy adjak vissza a doktorijukat mert te jobban tudod.
Akkor meg egyszer nem azt irtam hogy vervetel egyenlő vetélés, hanem hogy ez is lehet egy mellekhatas.
Milyen sok vért vesznek le? Milyen egy egy deci? Jézusom, legalább nézzetek utána mielőtt baromságot írtok. A béta hcgt zselés csőbe vesszük le, ami általában 3,5 ml-es! Egy csőből levalidálja a labor, még pót minta se szükséges, mert a béta hcgt akkor is le tudják mérni, ha a vér hemolizál.
A vérvétel kockázatmentes, nem okoz vetélést. Honnan szeditek ezeket a hülyeségeket?
14-es vagyok. Minden rendben van, 16mm és petezsák benne egy 3.5mmes elő embrió😍😍
Látod, nem mindig vaj ha nincs az egekben a hcg.
De már nálam is biztosan emelkedik szépen mert a hányinger beindult ma rendesen😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!