Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek az értékek mennyire jó...

Ezek az értékek mennyire jó hcg értékek? 14. Dpo 74.5 18.Dpo 331.2

Figyelt kérdés

2022. nov. 22. 18:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igazából én azért nézettem meg, mert volt már egy veszteségem. Illetve jobb petefészek körül szúrkál, nehogy méhen kívüli legyen :)
2022. nov. 22. 20:43
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj, én úgy gondolom minden felesleges.. ha megfogant és jól fogant akkor megmarad, és az uh fogja mutatni mi a helyzet. Ha rosszul tapadt és elmegy akkor sajnos így kell lennie. Ha pedig méhen kívüli amire azért elég csekély esély van hisz nem olyan gyakori a méhenkívüli, akkor szintén nincs mit tenni..

Vársz, teszt, doki, uh és majd minden megy a maga rendjén.

Én így gondolom.:)

2022. nov. 22. 20:57
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ez most teljesen jó. Fölösleges már nézetned. Most akkor 12 hétig minden másnap szúratod magad, vagy mi a terv? Ugyanolyan eséllyel lehetne negatív változás pénteken, mint 1 hét múlva. A méhen kívüli meg nem HCG-ből derül ki, de ha az lenne, észrevennéd.
2022. nov. 22. 21:10
 14/23 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Nekem is ennyi volt a 14.dpon a Hcg értéken (73). Kicsit keveseltem is de a doki megnyugtatott hogy kb mindegy hogy mennyi csak növekedjen.

Azt mondta ne menjek kétnaponta vérvételre, csak stresszelem magam. Úgyis ki kell várni az első ultrahangot és ott kiderül hogyan halad.

Holnap lesz az első UH, izgulok is rendesen🤗🤗

2022. nov. 22. 21:53
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

10es a ketto nem zárja ki egymást. Azért mert tőled kellett vért venni az nem azt jelenti hogy egy vérvétel teljesessegben kockazatmentes. De ha meg igy gondolod meg is irhatnad a meddosegi klinikaknak hogy adjak vissza a doktorijukat mert te jobban tudod.

Akkor meg egyszer nem azt irtam hogy vervetel egyenlő vetélés, hanem hogy ez is lehet egy mellekhatas.

2022. nov. 22. 22:14
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meggyőztetek, nem megyek több vérvételre. Lesz ami lesz alapon majd az uh-n eldől minden. 14-es Neked pedig szurkolok írd majd meg hogyan alakultatok:)
2022. nov. 23. 06:37
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Milyen sok vért vesznek le? Milyen egy egy deci? Jézusom, legalább nézzetek utána mielőtt baromságot írtok. A béta hcgt zselés csőbe vesszük le, ami általában 3,5 ml-es! Egy csőből levalidálja a labor, még pót minta se szükséges, mert a béta hcgt akkor is le tudják mérni, ha a vér hemolizál.

A vérvétel kockázatmentes, nem okoz vetélést. Honnan szeditek ezeket a hülyeségeket?

2022. nov. 23. 12:04
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
En nem a mennyiseget irtam, hanem a felesleges stresszforrast. Es mint mar irtam egy klinika velemenye ez.
2022. nov. 23. 12:54
 19/23 anonim ***** válasza:

14-es vagyok. Minden rendben van, 16mm és petezsák benne egy 3.5mmes elő embrió😍😍

Látod, nem mindig vaj ha nincs az egekben a hcg.

De már nálam is biztosan emelkedik szépen mert a hányinger beindult ma rendesen😄

2022. nov. 23. 15:41
 20/23 A kérdező kommentje:
19-es gratulálok!! Nagyon örülök :) hány hetes terhes vagy? :)
2022. nov. 23. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!