Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet már kettő hete...

Hogy lehet már kettő hete folyamatosan termékeny nyákom?

Figyelt kérdés
Naptár szerint néhány nap múlva meg kéne jönnie. Viszont középidőtől termékeny nyákom van, van hogy kisebb mennyiségben, van, hogy tényleg rengeteg. Esetleg egy-egy nap szünet, ha volt közötte. Petefészkeim szúrnak folyamatosan, melleim feszülnek, érzésre olyan, mintha a középidő kitolódott volna lassan kettő hetes időtartamra. Hőm olyan, mint ovuláció előtt, 36,4-5 körüli... Már vannak gyerekeim, most is régebb óta próbálkozunk, de ilyet még nem tapasztaltam. Arra gondolok, nem bír megrepedni a tüsző valamiért... Bár mondom, sosem volt ilyen problémám, anovulációs ciklust fogtam már ki, de akkor nem jött a termékeny nyák kettő hétig... Ha valaki tapasztalt hasonlót, vagy ért hozzá, szívesen fogadok véleményt. Orvoshoz eljutni nem olyan egyszerű, ahol élek, de az lesz a következő lépés, bár még ezt a vérzést mindenképp megvárom, ha nem sikerült a baba (amire a nem emelkedő hőm miatt kb nulla százalék az esély...)
2022. nov. 22. 17:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt 🤷‍♀️
2022. nov. 22. 21:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!