Van esèly mèg arra hogy sikeres legyen a terhessèg?
Meddőssègi központban kezelnek.
( Peteèrèsi zavarom van, clostibegyt+ fostimon inekcióval stimuláltak) 3.inszeminacióm oktober 26.-an volt, ( 24.-èn kaptam a tüszőrepesztőt) október 12.-èn volt az utolsó menstruacióm.Pozitívat teszteltem, de aggaszt a hcg szint emelkedèsem.
November 9: progeszteron 180 nmol/ liter, hcg 200 IU/L, november 14 hcg 438 IU/l, November 17 : progeszteron 108,16-ra csökkent , ès a hcg 630 lett. Sajnos nem duplazodik a hcg 2-3 naponta , ez gondot jelent ugye? Görcseim nincsenek, nem voltak, nem barnázok ès nem is vèrzek.
Voltam az itteni Sztk-ba múlthèt csütörtökön, 10mm nyálkahártyát ès 2,5 mm felritkulást láttak mèhen belül .
Ja bocs,szerdán mégy.De hülye vagyok:) Azt hittem ma van szerda.
Túl vagyok az ultrahangon.
A Dr.nő nem elègedett a hcg szinttel hogy a 3600-as hcg előtt nem nőtt megfelelő mèrtèkben, illetve ultrahangon ő csak szabálytalan petezsákot látott, ès felmerült benne hogy lehet ez mèhenkívűli terhessèg lesz... Miután jól rámijjesztett , elküldött az intèzmènyen belül egy jobb ultrahang kèpet adó másik vizsgáló helyisègbe, ahol pedig szabályos petezsákot láttak ès szikhólyag sejthető, erről ultrahangos kèpet is kaptam.Azt mondták ne aggódjak , ez eddig rendben van.... Szóval sajnos semmi sem biztos lehet mèg ez is vagy az is, 1 hèt múlvára rendeltek vissza.Bízzunk a csodàba🙏 Hcg szintet nèzetek holnap reggel.
7 hetesen( múlt hèt szerdán) mèhen belüli terhessèget állapítottak meg, megjelent az embrió szívpulzálással. 💜
Remèljük velünk marad 💜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!