Szoptatás miatti rendszertelen menzesz mellett mikor ajánlott tesztelni?
25 napos ciklusaim..nah
És amúgy az első pár napos után nekem is 46 napra jött .. aztán 26.. és ezután nem védekeztünk
Bocsi, én inkább kérdezni szeretnék! Én 15 hónapja szültem, de még nem jött meg azóta egyszer sem. Viszont úgy három hónapja nekem is voltak mindjárt megjön érzéseim. Mostanában elmúltak, viszont múlthét vasárnap hányingerem volt, hánytam is, nagyon fáradt voltam egész nap. Aztán most péntek délután megint ilyen rosszul voltam. Most meg hőhullámaim vannak. Ma teszteltem, de sajnos negatív lett (második pisiből, de nem reménykedek, mert már szerintem bármikor mutatnia kellett volna a terhességet, ha az lennék). Járt már így valamelyikőtök? Valamit elkaphattam vagy közelgő mensit jelezhet?
Egyébként előző szülésem után, amíg szoptattam nekem sem volt pontos a menstruációm, nekem is volt, hogy 40+ nap volt a kettő között. Kellett kis idő, mire helyreállt. Azért biztonság kedvéért szerintem lassacskán csinálhatsz tesztet.
Nekem is volt émelygésem sőt inkább hányingerem meg iszonyú fáradtságom tegnap, és a derekam is majd leszakadt, de nem akarom bemagyarázni magamnak hogy ezek tünetek, mert egyrészt szerintem még túl korán lenne, másrészt meg nem akarok csalódni 😔 .
Nekem egyébként sosem volt hányingerem mensi előtt. Nekem mikor először megjött, nem volt semmi tünetem, és az egész eléggé más volt a korábbihoz képest, nem is fájt a hasam szinte. Császárral szültem, nem tudom amiatt-e.
Nekem sem volt soha hányingerem, nem hánytam soha mensi előtt. Amikor a második babával lettem terhes, utána voltak hasonló tüneteim, mint most (csak akkor az mindennapos volt), kivéve a hőhullámok.
Te mióta szoptatsz? Még napközben sokat?
Majd írj, hogy mi lett az eredménye, ha teszteltél! Szorítok, hogy az legyen az eredmény, amit szeretnél! :)
4-es
Ma reggel teszteltem, de negatív lett. Szerencsére nincs másik teszt itthon, különben tuti 2 naponta csinálnék. Azért kíváncsi vagyok hogy így mikor jön meg, mert jópár napig görcsölgetett a hasam.
Iszsz babám van, 9 hónapos, de alig akar enni, anyatejen kívül szinte semmit nem szeret, így viszonylag gyakran szopizik: ébredéskor, napközben a 2 alváshoz, néha az ébrenlétkor is, és hát persze éjszaka, akkor legalább 2x-3x :/
Csináltam még egy tesztet reggel, első pisiből, de negatív lett az is. Csak ezek a hőhullámok furcsák, mert soha nem voltak még ilyeneim.
Nekem is iszsz-es, igazából amikor csak akar jön, és rámcuppan, kiszolgálja magát (még viszonylag elég sokszor). Azért szerencsére mellette rendes ételeket is eszik. De még nem aggódom, mert a tesójával is pont ez volt a helyzet, azt hittem lehetetlen lesz leszoktatni, aztán mégis szinte sima ügy volt. Remélem vele is így lesz majd. 😅
Mi újság veletek válaszolók?
Mi már a 7. hónapja próbálkozunk (most 14,5 hónapos a kisfiam), de elég összevissza jött meg a mensim, de az előző 2 hónapban úgy tűnt mintha visszaállt volna (27, 29 napokra jött meg). Ma vagyok a 31. napon, reggel teszteltem de negatív :( kezdem kicsit feladni a dolgot. Kértem már hormonvérvételre beutalót, de amíg nem jön meg, arra sem tudok elmenni.
Remélem nálatok összejött már a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!