Mennyi ideig normális, hogy rendszertelen a ciklusom?
Kislányom 2,5 hónapos. Csak szopizik, mégis megjött a 6.héten. Most megint megjött, 39. napon.
Szoptatás alatt végig normális, hogy rendszertelen? Terhesség így voltaképpen bármikor lehet?
Nekem most 3.gyerek után felborult. 🤷♀️ Fél éves most kislányom, 4 hónapig szoptattam.
Megjött rögtön gyermekágy után, utána 2x 21 napra, 1x 22.napra majd 54 napra, most megint 21-23 nap között fog megjönni.
Teljesen normális.
Egyébként lehet még lochia is simán, 4-6, másoknak 10-12 hétig is eltarthat, ezt nőgyógyász mondta. A középső után nekem 3 hónapig volt, több szünettel, amikor már sárgás savó is alig jött, utána megint piros, de az is még lochia volt. A menzeszem csak 11 hónapos korában jött meg, 30-35 napos lett a ciklusom. A pici születése után csak 5 hétig volt lochia, még nem jött meg, 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!