A kérdező szavazást indított:
Fiatalon (19-25)
Idősebben (30-as évek után)
53 szavazat
1/18 anonim válasza:
28 évesen vállaltam. Azért, mert akkor éreztem úgy, hogy megfelelő
2/18 anonim válasza:
29 évesen vállaltam
Élni szerettem volna, dolgozni, utazni , élményeket szerezni, "kiélni magam".
Simán várhattam volna még 5 évet is. Még tudtam volna élvezni a fiatalságom.
De úgy alakult hogy 29 évesen terhes lettem. Amit nem bánok.
De a 2. gyerekkel várok 5-6 évet.
3/18 anonim válasza:
A KSH szerint 27-28 éves az átlag. Szóval a kettő között :)
4/18 anonim válasza:
31 és 39 évesen vállaltam, azért mert nekünk így volt jó.
5/18 anonim válasza:
Én a kettő között, 30 évesen már jó lenne, ha 1-2 éves lenne.
6/18 anonim válasza:
Jól megadtad a lehetőségeket 😅
25 alatt és 30 felett 🙈
Én 26 és 29 évesen szültem, most vagyok 30.
Nekem ez már majdnemcsak sok. Elöbb akartam úgy 24éves koromig az elsőt, de nem voltak adottak a feltételek.
7/18 anonim válasza:
28 èvesen. Diploma, munkaszerzès, bulizás, házasság, álomnászút, kettesben lèt kièlvezèse után, saját lakásba vállaltuk. Nem bántuk meg, èn max 35 èves koromig fogok szülni, ezt tudta.. Kissè hiányzik a társasági èlet, de ki szeretnèm használni az időt a kisfiammal, jövő szeptemberben megy oviba, a mivel az anyagi helyzetünk megengedi, èn 3 èvig leszek itthon vele, úgy gonddolom ezeket az èveket nem adja vissza senki. A 2. gyerekkel mèg várunk, èn már szeretnèk visszamenni munkába, jòl keresni, társaságban lenni, utazgatni hármasban :)
8/18 anonim válasza:
Ezt hülyeség így megkérdezni, ez nem igy működik. Hiába akartam volna fiatal anya lenni, de a párkapcsolati státuszom nem volt megfelelő, stb. Szoval huszonevesen akartam volna, 35+ lett belőle. Ez van.
10/18 anonim válasza:
Az elsőt 26 évesen, véletlenül jött, egyértelmű volt, hogy megtartjuk. A másodikat 40 évesen, jól megküzdöttünk érte :) A második volt tervezett, őt azért ekkor vállaltuk, mert minden feltétel adott volt (érzelmi, anyagi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!