Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció kérdés ? Lehet ,hogy...

Ovuláció kérdés ? Lehet ,hogy nincs? Többi lent..

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Röviden, több éve(6 biztosan) ,mindig tudom mikor van az ovuláció napja,

Erős alhasi fájdalom, tudjátok ,olyan nyák. És minden ami ezzel jár.

Nagyon szép,pontos a menstruáció. 28 napra jön meg, magát az ovulációt is pont fel időben èrzem. És szépen rá 14 napra meg is jön.

Az elmúlt 2 hónapban lett 27 napos.

Egyszerüen nem érzem az ovus tüneteket. Vagy nagyon enyhén , és egyáltalán nem tapasztalom az ovus nyákot sem, vagy ha igen akkor jóval az előtt ,ahogyan egyébként tankönyv szerint aktuális lenne.

Ilyenkor nincs is ovuláció? (Vagy korábban van? De nem jön meg korábban )

Volt valaki hasonló helyzetben ?

Hogy sokáig érezte,a teste jelezte, és mintha megszűnt volna?

Köszönöm ,remélem jól ,érthetően írtam ki a kérdésemet.

#ovuláció #Pontos ciklus
2022. nov. 18. 08:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Általában én is éreztem mindig mindent, de néha voltak hónapok, akár egymás után is, hogy egyáltalán nem volt semmi jele az ovulációnak. Sőt, olykor még a menzesznek sem, egyszerűen kimaradt a PMS, egyszercsak megjött - igaz, időre.

Volt olyan hónap, amikor ciklus-követésen figyelték, kiderült, hogy működik minden rendesen, hiába nem éreztem semmit.

Ettől függetlenül, lehet néhány olyan hónap, amikor nincs peteérés, de attól sem kell megijedni, természetes dolog.

2022. nov. 18. 08:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2022. nov. 18. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!