Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lassan halvanyuló ovu teszt?...

V. Dominika kérdése:

Lassan halvanyuló ovu teszt? Vagy ez nornális?

Figyelt kérdés
Normális e hogy a pozitív teszt után még 4 nappal is csikos tesztem...nem kellene eltűnnie a masodik csíknak. A képeken a rozsaszín az 20-as erzékenységű a lila az 25...a hőm a pozitiv napján kicsit felment majd a masnapjan leesett es utána újra fel és azota femt is van....a lila tesztől több van mert azt előbb kezdtem el használni...Előre köszönöm a valaszt vagy segitséget.

#Ovulációs teszt halványulása
2022. nov. 17. 14:36
 1/5 A kérdező kommentje:
2022. nov. 17. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig 2 csík van, nyugi.

Lh csúcsot keresünk, mimor egyforma a 2 csík. De lh mindig van, így 2. csúk is mindig van.

2022. nov. 17. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:
2022. nov. 17. 14:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm először is válaszod. A rozsínűn szebben látszik a csúcs szerintem...de egyből 1 percen belül pozik lettek...viszont ami bosszantó hogy a nega tesztek ugye halvanyabbak voltak az időkorláton belül es utana kezdtek besötétedni😃
2022. nov. 17. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4.

...épp ezért nézzük időkorláton belül, ugyebár.

2022. nov. 17. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!