Gyereket szeretnénk. A teherbe esés után mennyi idő után jelentkezik a rosszullét?
nekem még a "mikulás" nem jött meg magától (15 éves korom óta gyógyszertől van meg)! most babát szeretnénk, de nem jön meg, de rosszullét nincs jelen. lehet baba, vagy csak az hogy még nem áll rendbe minden odabenn? (toom teszt kellene, de egyenlőre még nem akarok hiú reményeket...)
csak érdeklődőm... :)
Szia,én pl egyáltalán nem voltam rosszul a terhességem alatt,mégcsak émelygés sem volt.Én abból sejtettem,h kisbabám lesz,hogy a melleim sokkal jobban fájtak,mint mikor a mensi akar megjönni... Én az elmaradt mensit követő 6. napon teszteltem,akkor már erősen látszott a 2. csík!
Szorítok nektek!
Üdv :15 hetes anyuka
Én a 7. hét elejétől voltam rosszul, a 13. hétig 7 kilót fogytam a sok hányástól. Már 15 hetes vagyok, de csak egy kicsit enyhült a dolog, és mondják körülöttem, hogy nem állt meg a fogyás sem :(
Az első hetekben örültem, hogy megúszom, de aztán ez lett a vége :)
Szerintem mindenkinél egyénfüggő, hogy mikor kezdődik, milyen erős, és meddig tart. Azért, ha sokáig nem jön meg, és a tesztek negatívak, menj mielőbb orvoshoz, nekünk is segített 3 hónap alatt.
Nagyon szorítok, boldog karácsonyt! :)
köszönöm a válaszokat. utolsó válaszolónak pedig kitartás :D
Boldog karácsonyt mindenkinek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!