Melyik reprodukciós intézet Budapesten?
Figyelt kérdés
Szeretnék választani egy olyan reprodukciós intézetet endokrinológussal, ami jó szívvel ajánlott és nem csillagászati összegekért dolgozik. Mit ajánlotok?2022. nov. 15. 14:58
1/11 anonim válasza:
Már nincs magán meddőségi központ.Tapolcán van a Dunamenti REK ami a régi Kaáli Intézet.Írd be a google-be hogy Dunamenti REK és felhívod majd megtudod kérdezni amit szeretnél.Ott nem kell fizetni semmit sem a kezelésekért mert már államosítva van és minden magán reprodukciós intézmény már bezárt.Csak külföldön van magán.
2/11 A kérdező kommentje:
A weboldalakon található árak így is aktuálisak, hogy államiak lettek?
2022. nov. 15. 18:48
3/11 anonim válasza:
Persze.Annak akinek nincs magyar tb-je.Neked gondolom van és így ne nézd az árakat mert nem kell fizetned.Ha felhívod őket holnap ők majd elmondják hogy ne fizess ha van magyar tb-d.Te nagyon fizetnél látom de neked nem kell:)
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nagyon akarok fizetni, csak nem értem mit keresek a fizetős magán nőgyógyászomnál így :D
2022. nov. 15. 20:03
5/11 anonim válasza:
Nem tudják még sokan hogy már nem kell fizetni a meddőségiben.A magán nőgyógyász nem tud beültetést vagy inszeminációt csinálni csak a ciklust tudja monitorizálni tehát figyeli mikor van peteérés és fel tud írni mondjuk Clostylbegitet ami a peteérést serkenti de ennyi.Persze az összes hormonvérvételt meg tudja csinálni de akkor marad az otthoni próbálkozás ezzel szemben a meddőségiben mélyre hatóbban tudnak segíteni bár a lombik se sikerül mindenkinek és az inszem sem.Ingyen mondjuk miért ne próbálná meg az ember ha már 1 éve nem sikerül?Csak dobozdíj van a gyógyszerekre ami 300 Ft/doboz és ennyi a költség a meddőségiben.
6/11 A kérdező kommentje:
Mióta államosították ezeket?
2022. nov. 15. 20:33
8/11 A kérdező kommentje:
2022. nov. 15. 20:47
9/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Én most megyek átjárhatósàgira. Férjemnek sperma vizsgálat volt. Elvileg nincs gond Nekem elvileg van peteérésem (labor és ovu alapján), IR, pajzsmirigy, prolaktin szint már rendben van. Ez volt a 8. hónap, hogy próbálkozunk és semmi. Kicsit el vagyok veszve, hogy melyik meddőségi központba kérjünk időpontot.
10/11 A kérdező kommentje:
#5: Amit írtál, hogy a nőgyógyász tud csinálni, azt csinálják a meddőségiken is?
2022. nov. 16. 07:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!