Pajzsmirigy alulmüködésem van, amelyre mindennap gyógyszert szedek szerintetek ebben a hónapban volt peteérésem?
Köszi a választ, mert most nem nagyon éreztem görcsöket 2 hete voltam kontroll TSH vv-en, a juniusi eredményem 1,28 volt a mostani pedig 6,1 ami roppant magas, emiatt a dokinő visszavette az 1 szem Letroxot, amelyet juniusban levettünk fél szemre.
Nagyon nehéz beállitani de szerencsére az Ft3 és Ft4 jó tartományban van, legközelebb novemberben megyek ujabb kontroll vv-re, remélem addigra már lentebb megy az eredménye,mert ugy tudom, hogy a teherbeesés nagyon nehéz sőt nem is lehetséges ilyen rossz értékkel.
Több helyen olvastam ha magas a TSH az okozhatja azt, hogy nincs peteérés, ezért voltam ill. vagyok kiváncsi a válaszaitokra lányok.
Minden választ megköszönök:)
Szia!
Nekem is pajzsmirigy alulmüködésem van:-(
Nekem most sikerült beállítani a TSH szintet tavaly február óta 2,010-re.Én L-Thyroxin 50-t szedek szombaton és szerdán 3 szem a többi napon 2,5 szem.Nekünk most mondta a doki a babára az "áment",hogy most már jöhet.Szóval átérzem helyzetedet!
Drukkolok nagyon,hogy mihamarabb sikerüljön beállítani a gyógyszert és mihamarabb jöjjön a baba!!!!
Harmadik válaszolónak:)
Köszi a drukkot én is drukkolok, hogy mihamarább sikerüljön a baba++++++++++++
Második válaszoló:))
Már jelez a mensi a hasam és a derekam fájdogál és már rózsaszin tehát ugy néz ki, hogy reggelre meg fog jönni de ettől függetlenül felteszem a holnapi görbémet.
Örülök, hogy Neked már sikerült a baba bizom benne, hogy előbb-utóbb nekemis sikerülni fog:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!