Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív vagy negatív ez a...

Pozitív vagy negatív ez a teszt? DPO 8

Figyelt kérdés
[link]
2022. nov. 14. 12:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
71%

Azta most hogy megbántottál. Ez is csak az értelmi szintedet minősíti.

A munka szerintem nem szégyen (akár gyári meló, akár takarítónő az ember) De az hogy egy teszt leolvasásához idegen emberek segítségét kérd már az! Milyen agresszió volt az írásomban? Te támadsz, és személyeskedsz.

Senki nem hiszi h a világ közepe csak azért mert szült már. Ez max neked fáj mert még nem jött össze. Majd fog!

Az nem okoskodás hogy leírjuk (mert elég sokan írtuk) h felesleges a korai tesz, valamint hogy az orvos sem ír ki tpre teszt alapján.

Ettől nem vagyunk orvosok, csak értelmes emberek, akik tapasztalattal is rendelkeznek.

Puffogj tovább

Jó éjt

2022. nov. 15. 18:39
 72/75 A kérdező kommentje:

Gondolom…biztosan én vagyok a ciki. Nem az az illető aki a semmiből beleköt egy idegen emberbe egy anonim oldalon.

Felnőtt nőként szerintem lenne más elfoglaltságod is de valamiért mégis olyan ideg van benned, hogy folyamatosan kényszert érzel arra,hogy alázz valakit aki gyereket szeretne csak azért,hogy kiadd magadból az elfojtott dühödet.

A munka nem szégyen valóban csak gyári munkásként ne érezz motivációt arra,hogy olyan dolgokról okoskodj amit nőgyógyászok tanulnak.

Az ,hogy táppénzre mivel lehet menni és hogyan nem tudom de nem is érdekel és nem is kérdeztem.

Ez megint csak a te közléskényszered.

2022. nov. 15. 18:44
 73/75 anonim ***** válasza:
29%

Én írtam azt hogy ha valakinek olyan a munkaköre azonnal táppénz a pozitív tesztek után. Oda írtam azt is hogy 12 és 14. Dpon hcg vérvétel!

És igen kell hozzá orvosi papír.

Engem nemrég írt ki a 14.napi hcg eredményemmel táppénzre. Pedig még se ultrahang semmi. De bizonyított a terhesseg vérvétel alapján így utalhat tp-re. Nyilván nem 8-9.dpo-s teszt alapján gondoltam a tp-t.

Én pl irodában dolgozom, mégis kiutalt táppénzre egy betegségem miatt, első gyermekemmel sem dolgoztam és most a másodikkal sem fogok. Nekem fontos volr hogy a 14.dpon igazolja a vérvétel a hcg alapján hogy terhes vagyok. Persze a 14.napon már olyan erős pozitív volt a tesztem is itthon hogy egyforma volt a két csík.

Na de mindegy is.

Én nem ezért jöttem ide.

Én azért teszteltem pl 9-10.dpon, mert már van egy lányom (13kg), tudni akartam h elkezdődött e a beagyazodas mert akkor jobban figyelek abban az időszakban magamra, pl nem emeltem.

2022. nov. 15. 20:05
 74/75 anonim ***** válasza:
66%
Szia teszteltél ma?
2022. nov. 16. 12:07
 75/75 anonim ***** válasza:
52%
Most miért fáj az bárkinek, hogy a saját pénzén esetleg tesztet pocsékol, a ti pénzetek, fáj nektek? Vagy a lelki egészsége miatt aggódtok, hogy nehogy csalódjon (hát a megnyinvánulásból kétlem, hiszen itt sokan érzelmi anafalbétának tűntök). Elhiszem, h. lát vmit rajta, amit a kép nem ad át, előfordul. Lehet, hogy szellemcsíkot lát? LEHET! Lehet, h vmi elkezdődött de mire mensi lenne semmi nem lesz? LEHET! Nem tetszik a kérdés, hülyeségnek tartod? LAPOZZ TOVÁBB! Amikor vki kiír egy kérdést főleg ilyen témában akkor sebezhető, izgul... A f*szért kell még belerúgni. Le lehet írni szemrehányás nélkül is, hogy szerinted negatív....
2022. nov. 21. 21:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!