Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztosan nem vagyok terhes ?

Biztosan nem vagyok terhes ?

Figyelt kérdés
A barátnőm nemrégiben teherbe esett (nem kívánt terhesség) és ez a dolog annyira megrémített engem, hogy azóta sem tudok megnyugodni, főleg azért, mert előző hónapban abszolút nem jelentkezett a vérzésem. Bár mi a párommal mindig védekezünk, de egyetlen módszer sem 100 %-os. Rengeteg tesztet csináltam, mind negatívak, ezentúl HCG vérvételen is voltam és a nőgyógyászom hasi ultrahangot is végzett. Kérlek ne ítéljetek el engem, csak szeretnék felelősségteljes lenni, de ezúttal túlzásba vittem. Szerintetek nincs okom aggodalomra ? Milyen okból maradhatott ki a menzeszem ?
2022. nov. 14. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen okból, lehwt nincs peteérésed, hormonok szórakoznak.

De azért ha a doki sem és hcg sem mutat semmit, ez már beteges

2022. nov. 14. 10:50
 2/3 anonim ***** válasza:
78%
Bármi megzavarhatja a menzeszt.1 ciklus ha kimarad az nem baj.Ha a következő is az hormonprobléma mert nem vagy terhes.Menj el akkor orvoshoz ha nem jön meg a következő sem.Kell egy hormonlabor és kiderül milyen eltérés lehet.
2022. nov. 14. 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az zavart be, hogy ilyen mértékben rástresszeltél a témára.
2022. nov. 14. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!