Használt valakinek a 'met' hogy azon kívül, hogy ezt szedi semmi máson nem változtatott?
nem tudjuk szerintem hogy mi a met
nekem a metamfetamin jut az eszembe róla de tuti nem arról van szó -remélem-
Én két éve szedem a gyógyszert és soha nem diétáztam, és soha nem sportoltam mellette. Én is ritkán eszek a munkám miatt, van hogy csak este kapok be valamit. Sajna ez nem jó de a munkámat meg kell tartanom. Nekem úgy néz ki, hogy nem használt a gyogyi, mert a terheléses cukorvizsgálaton nagyon rossz lett az eredmény.
Mióta szeded?
Vérprofi endodoki előadásán hallottam, hogy nem mindenkinek jó a met. Sajnos önmagában tényleg nem segít csak 40%-ban.
Nekem sem vált be, egy csomót fogytam tőle, kezdetben nem diétáztam, majd napi 200g ch-ra álltam, úgy sem. Nem volt se pé-m, se ciklusom. Elmentem a mensmentisbe, a doktornő először Avandametre, majd Avandiára (roziglitazon a hatóanyaga) cserélte a Meforalt. Nem hozattam meg a mensit, ki akartam várni mi történik. 3 hét szedés után lett pé-m, azóta egyre rövidebbek a ciklusaim, a hormonpanelem soha nem volt ilyen jó, nem hullik a hajam, eltűntek a homlokomról a göbös pattanások. Viszont én 7-szer eszem naponta, kétóránként, muszáj, mert nagyon sovány vagyok és a gyógyszer ki is csinálná a gyomromat.
Megértem az érveiteket a munka miatt, de a reggeli beiktatása, pár keksz sem fér bele?
14:43-as vagyok.
Már kezdek ráállni hogy reggel eszem egy pár darab zabfalatot. De korán reggel nem esik jól semmit se enni. Aztán meló, meló, meló, a határidőket be kell tartani, ezért nincs időm.
Nekem is lenne kérdésem. Nektek a gyógyszertől nincs hasmenésetek?
Nem jellemző. Az első néhány napon volt, de azóta nem. Ez is az egyik mellékhatása.
Örülök, hogy nem én vagyok csak úgy, hogy nem tudom betartani az előírtakat. Hát próbáltam volna ma is elmenni enni, de nem tudtam, mert még ezt még azt meg kellett csinálnom. Nem mondhatom, hogy nem csinálom meg, mert akkor a következő az A/4-es aláírása volna. Jó ez egy kicsit sarkítva van, de néhány visszautasítás és könnyen munka nélkül találhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!