Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha szombat éjjel szeretkeztünk...

Ha szombat éjjel szeretkeztünk és ma van peteérésem, akkor abból lehet baba?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az esélye, szinte semmi.
2010. szept. 29. 11:59
 12/19 A kérdező kommentje:
És mi van ha tegnap volt peteérésem? Nem tudom pontosan, mert tegnap is meg ma is tojásfehérjés nyákom van.
2010. szept. 29. 12:11
 13/19 anonim ***** válasza:
72 órával az ovu előtt a legvalószínübb, hogy terhes maradhatsz. (Leghamarabb). Nem hiszem, hogy terhes lennél. Majd írj, hogy mi van, ha pontosabbat tudsz!
2010. szept. 29. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Helyedbe vennek gyorsan egy ovutesztet. Lehet valojaban ma ovulalsz, de szerintem nagyon nagyon keves az eselye hogy osszejott a baba. Ahhoz egy igazi bika kell legyen a pasi :))) (bocsi a kifejezesert, csak igazan irigylem azokat a ferfiakat, akik ilyen teljesitmenyt tudnak produkalni, bar ilyen lenne az en parom is ;) )
2010. szept. 29. 12:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha az ovuteszt negatív lesz, jelentheti azt is, hogy ma van a peteérés, de azt is, hogy már volt a napokban. Sajnos, márcsak a terhességi tesztből derül ki... Ha tegnap lett volna az ovu, akkor picit több az esélye, mintha ma lett volna, de az sem sok. Ellenben, ha vasárnap vagy hétfőn volt, akkor már egész jó esélye van a fogantatásnak.
2010. szept. 29. 12:53
 16/19 A kérdező kommentje:
Vasárnap és hétfőn biztos nem volt. Vagy ma, vagy tegnap. Mindegy, majd meglájtuk. Az a fura, hogy nem is idegeskedek. Ha jönni akar a baba, hát hadd jöjjön.
2010. szept. 29. 12:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha ma vagy tegnap, akkor nagyon kevés az esélye, ahogy írtam is, szinte semmi.

Én azt látom, hogy te szeretnél babát:) Még nem késő ma együttlenni:)

2010. szept. 29. 13:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék babát, csak nagyon abortusz-ellenes vagyok.
2010. szept. 29. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Áá, eddig tuti nem élik túl!! A spermium MAX. 3-4 napig életképes, de ez is csak abban az esetben, ha minden a legoptimálisabb! Pl. termékeny méhnyak-nyák, optimális hüvelyflóra, jó testhőmérséklet, makk egészséges terminátor spermák.
2010. szept. 29. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!