Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki érezte a be ágyazódást?

Valaki érezte a be ágyazódást?

Figyelt kérdés
Mit lehet érezni? Pecsételő vèrzès milyen szinu? Meddig tart? Eros görcs vagy inkabb tompa? Vagy semmi érzés?
2022. nov. 11. 16:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Mi 2 évig ,,dolgoztunk" az ügyön, úgy hogy sose gondoltam a nemvárt előtt azt, hogy na most összejött. De amikor összejött akkor igen.Nem tudom miért ,de olyan nagyon erős görcseim voltak éjjel is ovu után, hogy felébredtem rá, pedig nem vagyok egy hiperkényes jól viselem a fájdalmat is. Én akkor ovu után 1 héttel mondtam páromnak, hogy ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor sose.1 héttel később meg ott volt a pozitív teszt.

Nem utólag magyarázom bele, mert sokan ha valaki ilyeneket mondanak, akkor azt mondják mert utólag.De én határozottan tudtam, éreztem hogy sikerült.:D

2022. nov. 11. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem utólag magyarázom bele, mert sokan ha valaki ilyeneket mondanak, akkor azt mondják mert utólag.

Ezt a mondatot leírom azért magyarul is:D

Nem utólag magyarázom bele, mert sokan ha valaki ilyeneket mond, akkor azt mondják utólag belemagyarázza.

2022. nov. 11. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a petefészkem szúrkált kb 2 napig, ebből (is) sejtettem, hogy terhes lehetek/leszek. Menstruáció előtt sosem szokott szúrkálni. Ezért is volt furcsa.
2022. nov. 12. 07:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Hètfôn minden ki derül😍 Remelem ossze jött nekem is👀
2022. nov. 12. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!