Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez be agyazodas lehet?

Ez be agyazodas lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aktívan rajta vagyunk a baba vállaláson, aug. 1 kezdődött a menstrualciom ami, 3-4 napig tartott. Az együtt kezei két nem figyeljük, mikor kene mikor nem. Ahogy jön…

Viszont 1-2 napja észre vettem ilyen furcsa nyomó érzést, az alhasamba, talán mintha feszítő is lenne. És a mai napon enyhén roszaszines folyosom volt. Ez lehetséges, be agyazodas? Vagy aki ezen át esett le írna, hogy hogyan zajlott le?? Elv. Szept. 2. Re írja az alkalmazás, a következő menstrualciomat. Ovum pedig 19. Péntekre.

2022. aug. 16. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Hogy lenne beágyazódás amikor még csak mostanság kellene ovulálnod? 😀 Tisztában vagy a fogantatás menetével? Ha nem, akkor először kicsit nézz utána, nem érdemes ilyen homályban készülni a terhességre. Amúgy a beágyazódási vérzés nem egy alátámasztott tuti dolog. Aki észlel pecsételést sem biztos, hogy ahhoz van köze. De amint mondtam ovu megléte nélkül nem igen ágyazódik semmi sehova mostanság.
2022. aug. 16. 22:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Kedves 1. Anonim!

Tudatom veled, hogy 2 éve rajta vagyunk a baba projekten!

Nyilvánvalóan, tájékozottak vagyunk mindketten, a-tol Z-ig..

2021-és évben 2 babánkat veszítettem el….. ez rendben van, amit a “nagykönyvben” meg ír.. de egyik terhességem sem úgy kezdődött.. szóval mint fentebb említettem, van olyan mikor az előző peteeresnel fogan, meg a baba. Vagy akar spontán, peteérés is lehetseges. Nyilván nem értelmezted helyesen a kérdésem, amit akkor másképpen írok le.. volt-e valaki így, hogy nem a “nagykönyvben” meg írtak szerint fogant meg a babája? És mese-e nekem pár mondatban?? Szóval koszonom szepen, a válaszod amivel semmit sem erek el! További szép napot.

2022. aug. 16. 22:56
 3/9 anonim ***** válasza:
67%
Kezdjük ott, hogy: m e n s t r u á c i ó.
2022. aug. 16. 23:09
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

"Nyilvánvalóan, tájékozottak vagyunk mindketten, a-tol Z-ig.."

Sajnos ezt a leírtak alapján nagyon nehéz elhinni.

Azt elhiszem, hogy azt hiszitek, tájékozottak vagytok - de 2 év sikertelenség után már rég szakembereknék, kivizsgálásokon volna a helyetek.

Spontán peteérés, persze... A lottóötöst megnyerni egymás után kétszer több esélyed van.

2022. aug. 16. 23:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Kedves 4-Anonim!

Kérlek, mielőtt letámadod az embert, kérdezd már meg, hogy voltatok már kivizsgáláson stb..? Mert képzeld, decemberben voltunk mind ketten.. és minden eredményünk jó lett… semmi akadálya a Picinek..

2022. aug. 16. 23:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves 3- Aninom!!

Te viszont, ide jössz, belemkötsz, abba hogy helytelenül írtam le egy szót!

Most ez komoly? Dolgozom.. éjszakás vagyok egy gyárban.. siettem le írni röviden tömören.. tipikus magyar mentalitás. Ez undorító. Ha már segíteni nem tudsz az embertársainkkal ne rugj bele.. ezt tanult meg. Ne légy rosszindulatú. Te ettől jobban alszol??? Több leszel tőle?? Ha nem tudsz pozitív segítő kommentet írni, ne írj semmit.. ne.. ennyi az egész..

2022. aug. 16. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg az ovus vérzés volt, most volt peteérésed
2022. aug. 17. 01:31
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

A. 2x írtad rosszul a szót, ez már nem csak félregépelés. Szóval a komment pozitív és segítő, hisz tanultál egy új szót, és ha így használod ezután, akkor az orvos sem fog furán nézni rád.

B. Szuper, hogy decemberben voltatok kivizsgáláson, szinte hihetetlen is, hogy nektek decemberben sikerült letudnotok azt a rakat vizsgálatot, amit másoknak gyakran fél év alatt is alig sikerül. Írd már le, miféle vizsgálataitok voltak.

2022. aug. 17. 04:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ovu idején ovus dolgokra kell gondolni. Ovus vérzésed lehetett. Ha voltatok együtt előtte pár napbana, akkor van esély majd egy terhességre. Furcsa, hogy eszedbe se jutott csak a mostanában elterjedt beágyazódási vérzés ami alapvetően ritkább, mint az ovus vérzés.

Kitartás, jönni fof a baba. Nekünk közel 7 év volt végül a siker.

2022. aug. 17. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!