Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahang vizsgálat előtt...

Ultrahang vizsgálat előtt miért szokták kérni/ javasolni hogy vizeljen az illető vagy miért kérdezik, hogy vizelt-e már ?

Figyelt kérdés
Befolyásolja az eredményt ?
2022. nov. 11. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nemelyikne pont az kell, hogy teli legyen a hugyholyag, neha meg, hogy ne. Gondolj bele ha. 4 dl viz van a hugyholyagodban az mekkora lesz, ertelemszeruen nyomja a tobbi szervet, tehat nem fog latszodni rendesen.

Altalanos szabaly egyebkent, hogy teli hugyholyaggal menj, es majd szolnak, hogy a vizsgalathoz kell -e vagy, mehetsz wc-re. Mert ha kellett volna es pisilsz elotte akkor varhatsz orakat es innod kell.

2022. nov. 11. 11:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Terhesség megállapítás esetében gondoltam ( hasi ultrahang ) hogyha tele volt a hólyagom és úgy történt a vizsgálat, akkor lehet, hogy emiatt nem vették észre a terhességet ? Vagy ilyen nem lehetséges ?
2022. nov. 11. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
A terhesseg nem latszik hasi ultrahangon az elejen. Mikor voltal ? 8.-9 . hetig eleve teljesen felesleges menni.
2022. nov. 11. 11:37
 4/9 A kérdező kommentje:
7-dik hét betöltése után
2022. nov. 11. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
Hasi ultrahangon nem latszik semmi ilyenkor. Nem te kerdezted ezt tegnap is ?
2022. nov. 11. 11:44
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is ugyanaz a kérdező. Ha nem bízol az orvosodban, menj el egy másikhoz, aki hüvelyivel is megvizsgál.

Lehet, hogy nem látszik olyan jól a korai terhesség hasival, mint hüvelyivel, de hogy látszana, ha van, az biztos.

Ha pedig a húgyhólyagod útban lett volna, elküld vizsgálatra, mert azt észlelik, ha árnyékot vet.

Engem hüvelyinél, amikor még csak tüszőket néztek (lombik stimu), megjegyezték, hogy beárnyékolja a látóteret a teli hólyagom. De látni így is láttak mindent.

2022. nov. 11. 11:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis nem vizsgálatra küld el, hanem pisilni.
2022. nov. 11. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Hasi ultrahangnál jó, ha telt a hólyag. Hüvelyi uh-nál szokták mondani, hogy el kell menni pisilni előtte. Nekem 6 hetesen tökéletesen láttak mindent hasi un-on is.
2022. nov. 11. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég. Fogadd már el, hogy nem vagy terhes...
2022. nov. 11. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!