Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elevit? Femibion? Vagy van jobb?

Elevit? Femibion? Vagy van jobb?

Figyelt kérdés
Ti milyen terhesség előtti vitamint ajánlotok? Nézegettem párat de nem tudom melyik legyen. És van értelme szedni?
2022. nov. 11. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme főleg az elején viszont teljesen mindegy melyiket veszed.

Én a Dm-es olcsóbbat szoktam venni és van olyan minőségben ha az összetevőket megnézed mint ez a 2 drágább reklám márka.

2022. nov. 11. 11:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Femibiont szedtem 3 hóig. Utána váltottam gravida terhesvitaminra, mivel elég húzós volt az ára.

A femibion 1 hónapra volt annyi,mint a gravida vitamin 3 havi ára.

2022. nov. 11. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a Trimeszter jód nélküli változata (pajzsmirigy probléma miatt) vált be.
2022. nov. 11. 12:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

En konkretan a dm-bol levettem a polcrol azt, ami epp volt (valami femi baby a neve, soha nem is hallottam rola eddig) es azt szedem mar az elejetol kezdve, most vagyok 21 hetes.

A verkepem jo, szoval olyan nagy baj nem lehet :D

Ezen kivul csak magneziumot szedek, ha eppen gorcsolgetek vagy van valami, de en ezt se szedem minden nap, azt mondta az orvosom,hogy nem muszaj. Eddig problemamentes a terhessegem.

2022. nov. 11. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!