Normális dolog 5 napig menstruáció előtt rózsaszínezni a wc papíron?
Figyelt kérdés
Nem kifejezetten pecsételés, mert a bugyin csak előtte kb. 2 nappal jelent meg rózsaszín kis pecsét. Normális dolog ez mensi előtt? A múlt hónapban barnázásom volt a mensi előtt pár nappal, de most nem barnázás volt, hanem csak a wc papíron volt rózsaszín a törlésnél.2010. szept. 29. 09:35
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2010. szept. 29. 11:00
12/14 A kérdező kommentje:
már csak azt nem tudom, hogy akkor a ciklus 2. felében pontosan mikor kezdjem inni a teát, mert hát ugye nem mindig egyforma időpontban van a peteérés...honnan fogom tudni, hogy már megvolt és kezdhetem inni? vagy nem baj, ha még nem volt meg és már iszom?
2010. szept. 29. 11:07
13/14 anonim válasza:
Sziasztok!
Erre én is kíváncsi lennék. Írják itt többen is hogy cickafarka meg palástfüvet isznak. Melyiket mikor kell inni?
14/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! a cickafarkteát tudom hogy az első ciklusban kell inni, az a peteérést segíti elő. én ezt nem iszom. én palástfüvet fogok szerintem csak inni. azt meg a ciklus 2. felében kell inni, ha megvolt az ovu. na de amit meg én nem tudok, hogy honnan tudjam én azt előre, hogy megvolt-e már az ovum, ha nem mindig ugyanakkor van? ezt annyira pontosan nem tudom kitalálni. meg azt se tudom, hogy ha netán még nem volt meg az ovu és én mégis elkezdem inni a palástfüvet, akkor nem lesz annak következménye, úgyis lehet?
2010. szept. 29. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!