Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális dolog 5 napig menstru...

Normális dolog 5 napig menstruáció előtt rózsaszínezni a wc papíron?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten pecsételés, mert a bugyin csak előtte kb. 2 nappal jelent meg rózsaszín kis pecsét. Normális dolog ez mensi előtt? A múlt hónapban barnázásom volt a mensi előtt pár nappal, de most nem barnázás volt, hanem csak a wc papíron volt rózsaszín a törlésnél.
2010. szept. 29. 09:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
sárgatest elégtelenségre utalhat,menj el nődokihoz,elküld vérvételre,és majd ha teherbe szeretnél esni kapsz rá gyógyit,mert ha nem akkor nagy a vetélés esélye.
2010. szept. 29. 09:58
 2/14 A kérdező kommentje:

csak mert előtte van rózsaszín a wc papíron, az már sárgatest elégtelenség??

Én azt olvastam, hogy onnan szűrhető le, hogy sárgatest elégtelenség van, ha túl rövid a luteális szakasz, vagy nem emelkedik meg a hő... nálam ilyen nem hiszem hogy volt, vagy valami baj van a görbémmel? Mit olvastok le róla? (Amúgy a 14. napon volt az ovum, nem ott ahol behúzta, mensim pontosan megjött szerintem) akkor mi a gond?

[link]

2010. szept. 29. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Igen,első jele ez,de kérlek ne ijedj meg,nagyon sok nőnek van ilyen (ha neked egyáltalán ez) és semmi gáz,csak adnak gyógyszert vagy kúpot ha babát szeretnél,mert anélkül a terhességek 70%-a vetéléssel végződik,a gyógyszer viszont segíti megtartani a babát.Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Peteérésed pedig nem volt ebben a hónapban.
2010. szept. 29. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia, figyelj velem is ez van, négy öt napig vagy barnázok de van amikor rózsaszínes törléskor a papír, utána jön meg, uh-n nézett a doki pém rendben van, volt 3.és 21.napomon hormonvérvétel, tökéletes minden hormonom, nincs sárgatest elégtelenségem, azt mondta elég vastag a nyálkahártyám és ezért amikor elkezd fellazulni a kis vérerek elpattanak és szivárogni kezdenek ezért van a pecsételés mensi előtt. .szóval ha van pé-d és megfelelő a luteális fázisod akkor semmi gond a pecsételéssel.
2010. szept. 29. 10:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, most néztem a görbédet, szerintem volt péd, de lehet tényleg kevés a sárgatesthormon mert nem ment fel eléggé a hőmérsékleted, igyál palástfüvet vagy kérj egy hormonvérvételt.
2010. szept. 29. 10:35
 6/14 A kérdező kommentje:

kedves utolsó! és te szerinted volt pém és megfelelő hosszúságú a luteális fázisom?

Nekem többiek azt mondták hogy volt ovum, csak nem akkor amikor be van itt húzva, hanem 10-én volt. Most akkor mi az igazság? Jó a görbém, vagy nem?

[link]

2010. szept. 29. 10:37
 7/14 A kérdező kommentje:
köszi, megelőztél. :)
2010. szept. 29. 10:38
 8/14 A kérdező kommentje:
akkor lehet megpróbálkozom a palástfűvel. épp most vettem, de ez nem filteres. ezt mivel ízesíthetem, hogy ne menjen el a hatása? azt tudom hogy valamikor a 2. ciklusban kell elkezdenem inni.
2010. szept. 29. 10:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a 18.ciklusnapodon repedt meg a tüsző, mert aznap és utána nap még egyforma volt a hőd, mivel a tüszőböl a folyadék kiömlik a hashártyádra ez lehűti a testhőt, amikor pedig kiszabadult belőle a petesejt akkor kezd el emelkedni a hő több napon át.tehát 18-19. nap körül volt péd, jól húzta be helyel közel a gép, és megfelelő a luteális fázisod..picit a hődet tartom alacsonynak,lehet egy kis hormonpótlás megoldaná, teázz!!
2010. szept. 29. 10:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Pici mézet tegyél bele, de szerintem azt a napi két csészével ki lehet bírni, lehúzod gyorsan aztán bekapsz egy szelet csokit:)
2010. szept. 29. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!