Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mekkora az esély...

Szerintetek mekkora az esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés

Legutóbb október 22.-én volt a menstruációm első napja.

Most november 4.-én 4x, 5.-én 2x, 6.-án 2x, 7.-én 1x voltunk együtt védekezés nélkül.

Nyilván nem láttok a méhembe de mit gondoltok?

Elvileg peteérésem 5.-én volt bár nem méréssel követem csak számolással.

2022. nov. 9. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem azért voltunk együtt ilyen sokszor mert nagyon akarunk gyereket.
2022. nov. 9. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
25-30%, amúgy a nagyon gyakori együttlét nem növeli az esélyeket, sőt.
2022. nov. 9. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Leírtam,hogy nem azért voltunk együtt ilyen sokszor hanem mert kívántuk egymást.
2022. nov. 9. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Ez érthető, de ha babát szeretnétek akkor egyáltalán nem jó ennyiszer együtt lenni, hisz a spermiumok nem tudnak rendesen újra termelődni. Ezzel hátráltatod a teherbeesést. Nyilván, ha követed, meg minden ezért szeretnétek babát, de így kisebb az esélye, hogy sikeres lesz a hónapotok.
2022. nov. 9. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
Látom nem tetszik a két válasz. Attól, hogy le pontozgatsz mindenkit nem lesz több esélyetek, mert nem helyes így. Majd rá jössz akkor magadtól is több hónap / év után.
2022. nov. 9. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
De leírta a kérdező, hogy nem is akarnak gyereket.
2022. nov. 9. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
Elavult hozzáállás, hogy ha gyereket akar egy pár, akkor nem szabad gyakran együtt lenni, max két naponta. Ha mindkét fél egészséges, akkor akár az egész hónapot is ágyban tölthetik, nem lesz kevesebb vele az esélyük. Akkor van gond a gyakori együttléttel, ha pl a férfinak amúgy kevés a spermium száma.
2022. nov. 9. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:
39%

megcáfolnám én is a gyakori együttlét nemjó dolgot...

ovulációs időszakomban egy hétig mindennap együtt voltunk, volt hogy kétszer is egy nap... össze is jött a baba! előtte hónapokban pozitív LH tesztig voltunk együtt mindennap, nem jött be. előtte kétnaponta, az sem jött be.. szóval nálunk mindennapos (akár több) vált be! :)

2022. nov. 10. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!