Ha minden egyes napon együtt vagyunk akkor van esély, hogy egyből az első hónapban összejön a baba?
Nagyon izgatottak vagyunk és nagyon szeretnénk a babát, emiatt most mindennap együtt vagyunk.
Remélem, hogy már az első hónapokban összejön.
Ti akik próbálkoztatok milyen rendszerességgel voltatok együtt?
Én nem szeretném azt, hogy csak az ovulációm idején, mert szeretnék biztosra menni.
Tudom mikor van az ovulációm egyébként, mert akkor nagyon híg folyásom van..
De annyira izgatott vagyok, olyan sokat vàrtunk, hogy végre próbálkozhassunk.:)
"Eleinte minden aktus utan 2-3 orara ra neztem a tesztet, semmi"
Milyen tesztet? Remélem, nem terhességire gondolsz. 😅
Ez a 25% jó alacsony sajnos.
Én 25 éves vagyok, ha ez számít..
Szívesen vállaltam volna hamarabb is, de hát az egyetem, a munka, a lakhatás..
És mi történik, ha nem sikerül az első hónapban? Sőt, a másodikban sem?
Ennyire nem kellene rápörögnöd, mert ha ne adj Isten, több időbe telik, mint hitted, te totál össze fogsz omlani. A legjobb szándékkal mondom.
Tök felesleges csak ezért minden nap együtt lenni. Ovu környékén kétnaponta a legcélravezetőbb. Tudod nézni teszttel, hogy neked az mikor van, ha ennyire sietős. Nyilván ha egy pár amúgy is minden nap szexel, akkor nem kell csökkenteni, de ha célzottan csak gyerek miatt akarnak napi szinten együtt lenni, az értelmetlen.
Amúgy ja, 25%. Nekünk fél év után jött össze, mondjuk nem izgultunk rá, szexeltünk mikor jól esett, az heti 3-4 alkalom volt, így jött ki a fél év. 26 vagyok, szóval kb veled egyidős.
2-es kommenten hatalmasat röhögtem.
Köszi Kata40! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!