Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez jot vagy rosszat jelent...

Ez jot vagy rosszat jelent egy esetleges teherbeesesre nezve?

Figyelt kérdés

Ebben a ciklusban nagyon megereztem az ovulaciot, es azota folyamatosan erzekeny a mellbimbom. Ez 5 napja volt. Nekem nem szoktak pms-tuneteim lenni ennyire koran, max. par nappal azelott, mielott megjon. Jelentheti ez azt, hogy esetleg sikerult, vagy pont ellenkezoleg, alacsony lehet a progeszteron-szintem?

Nyilvan nem lattok belem, az erdekelne, hogy akinek volt hasonlo, ott babat vagy inkabb problemat jelzett?

2022. nov. 9. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki sem tudja. Vagy teherbe estél vagy nem. Ezek inkább pms tünetek. Terhes tüneteket a hcg okozza. Még ne éld bele magadat. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap.
2022. nov. 9. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez az égvilágon semmit sem jelent, de főleg azt nem, hogy a progeszteronod nincs rendbe.
2022. nov. 9. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se jót, se rosszat, bármi lehet kategória. Nekem se szokott fájni a mellem menstruáció előtt, csak kb.10 nappal előtte 1 napig. Most Rögtön ovu után fájt, aztán pár nap szünet és utána megint végig, amíg meg nem jött. Gyerek sajnos nem lett belőle, viszont pont hormonlaboron voltam és a progreszteron kicsit magasabb volt a felső határnál, szóval nem hiszem, hogy azt jelezné, hogy alacsony.
2022. nov. 9. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se jelent semmit. Oké, hogy az ovu óta érzed a tüneteket, de mire érezhető, sőt, kimutatható mennyiségű hormon lesz a véredben, az még sokára van (~10 nap, az esedékes mensi idejére lesz annyi kb). Viszont azt sem hiszem, hogy ez alacsonyabb progeszteronszintet jelentene. Inkább ez csak egy ilyen hónap.

De azért most ellentmondok magamnak, az első terhességemnél a mell érzékenysége, puffadás, ilyenek általában 3-5 nappal az esedékes mensi előtt jelentkeztek, a sikeres hónapban viszont kb középidőtől/ovutól kezdve folyamatosan fájt a mellem, csak a korábbi hónapokkal ellentétben nem múlt el (úgy a 12. hétig, nem is tudtam hason aludni, pedig kedvenc alvós pozícióm volt). De nem hiszem, hogy azért, mert egyből ovukor már elkezdte termelni a megfelelő hormonokat a testem, hiszen ott még nem is beszélhetünk terhességről.

2022. nov. 9. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit, max annyit hogy rá vagy pörögve, figyeled magad, és a körmöd növekedésének sebességéből is terhességre gondolsz.
2022. nov. 10. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!