Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esély,hogy terhes...

Mennyi az esély,hogy terhes lesz valaki ha peteérés környékén minden nap együtt vannak többször?

Figyelt kérdés

Van erre valami százalékos ábrázolás?

Valahol mintha láttam volna egyszer egy táblázatot,hogy abban az esetben ha két egészséges ember a “jó időben” van együtt akkor mennyi az esély a terhességre de már sajnos nem találom.

2022. nov. 9. 11:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Hupsz..hat ezt nem ide akartam irni..
2022. nov. 9. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
25-30%
2022. nov. 9. 12:00
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
hát mi a harmadik próbálkozós hónapban együtt voltunk egy héten keresztül ovu előtt, ovu alatt, ovu után minden nap, volt hogy egy nap kétszer is, és sikerült a baba
2022. nov. 9. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Exemmel 6 évig nem jött össze, a férjemmel az első védekezés nélküli hónapban összejött, úgy, hogy csak az ovuláció napján voltunk együtt, egyszer, se előtte 1 hétig, se utána..
2022. nov. 9. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
3as vagyok, miért kellett lepontozni?
2022. nov. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!