Lehetséges, hogy valaki "megérzi" a terhességet?
2x lettem terhes,de 1x nem éreztem meg, hogy na, most ez az a hónap.
Viszont barátnőm mind a 2x "megérezte".
Első gyereknél szó szerint senkinek nem beszéltünk róla, hogy belevágtunk. 2.hónapnál jártunk, mikor barátnőm egy akkor kitett képem alá odaírta,higy csak nem jön a baba?! Mondom, nem tudott a próbálkozásunkról. Rá 5 napra pozitív tesztem lett.
2.gyereknél is ő érezte meg. 4.próbálkozós hónapnál jártunk, még 1 hetem volt a nemvártig.
Boltban voltunk, mondja mostmár vesz nekem egy babaruhát,erz ez a hónap az a hónap lesz. Én tök éreztem, h meg fog jönni.
Hát megint bejött neki, és nem jött meg
Fura de 2017 májusában egy koncerten voltam Bécsben..a kdedvenc együttesem koncertje
A tombolás közepette átfutott az agyamon, hogy többször mostanában nem lesz ilyen, mert anya leszek..
Erre rá 2 hétre pozitívat teszteltem, már 9 hetes terhes voltam, de nem volt szó szerint semmi tünetem, ezért nem is tudtam, menzeszem rendszertelem volt világ életemben, így ha egy hónap kimaradt nem rohantam tesztelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!