Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Régóta szeretnénk babát,lehete...

GemingGirl23 kérdése:

Régóta szeretnénk babát,lehetek így terhes?⬇️

Figyelt kérdés

Most nov.2 lett volna a menzeszem időpontja az első napon volt picit rozsaszínes a WC papír mikor pisiltem, azóta csak olyan folyásom van mint az ovulációkor. Hasam szurkál és sokat járok pisilni.

Van valaki aki hasonló tünetek mellett már terhes volt.

Nem akarok még tesztelni annyi negatív teszt volt már hogy félek újra csalodni🥺

#terhesség #tünet #Memzesz kimaradás
2022. nov. 4. 20:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#30. Hálás köszönet!
2022. nov. 7. 09:19
 32/36 anonim ***** válasza:
Kérdező teszteltél azóta?
2022. nov. 8. 14:15
 33/36 A kérdező kommentje:
Igen teszteltem. Hétfőn reggel még halvány pozitív volt tegnap és ma reggel már negatív. Dokihoz ugye holnap megyek ő azt mondta nyugodjak meg lehet csak kémiai volt. Holnap megvizsgált a biztonság kedvéért. A menzesz azóta sem jött meg és a halvány rózsaszínezés is elmúlt
2022. nov. 9. 10:26
 34/36 anonim ***** válasza:
Na ez egyre érdekesebb… reméljük minden jól alakul!
2022. nov. 9. 11:30
 35/36 anonim ***** válasza:

Ha negatív ma reggel akkor lehet kémiai tényleg.Meg fog jönni 1-2 héten belül kémiai után.Nekem is volt ilyen.

2022. nov. 9. 12:24
 36/36 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2023. jan. 7. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!