Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Régóta szeretnénk babát,lehete...

GemingGirl23 kérdése:

Régóta szeretnénk babát,lehetek így terhes?⬇️

Figyelt kérdés

Most nov.2 lett volna a menzeszem időpontja az első napon volt picit rozsaszínes a WC papír mikor pisiltem, azóta csak olyan folyásom van mint az ovulációkor. Hasam szurkál és sokat járok pisilni.

Van valaki aki hasonló tünetek mellett már terhes volt.

Nem akarok még tesztelni annyi negatív teszt volt már hogy félek újra csalodni🥺

#terhesség #tünet #Memzesz kimaradás
2022. nov. 4. 20:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
56%

Lehet, hogy csak a tesztekkel nincs szerencséd.

Jövő hét csütörtökön már valamit látni kell az UH-n, amennyibe terhes vagy.

Ha pedig nem, biztos tud mondani valamit a dokid.

Esetleg vehetnél egy Clearblue digitálsi tesztet, ami a hetek számát is mutatja. Nem olcsó, de az biztosan kiírná mi a szitu.

2022. nov. 5. 20:10
 22/36 anonim ***** válasza:

Nekem 6 napig volt + tesztem, de sajnos nem erősödött, 3 napot késett, majd meg is jött utána.

Vagy erősödik neked, vagy kémiai volt

2022. nov. 5. 22:13
 23/36 anonim ***** válasza:
Mi újság Kérdező?
2022. nov. 6. 01:02
 24/36 anonim ***** válasza:
43%

Szia! 23-as vagyok, ne haragudj, de nem válaszolok privátra, mert rosszul töltöttem ki a regisztrációnál és kiírja a nevem... 😅

Szorítok Neked! Majd jelentkezz, hogy mi újság van Veled! ❤️

2022. nov. 6. 19:51
 25/36 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem akik ilyen kérdést írnak ki azok azt hiszik hogy mi jósok vagyunk.Ennyiből lehetetlen megmondani.Szokjatok már le az ilyen kérdésekről.Vegyél tesztet és majd meg tudod.Azért találták ki a terhességi tesztet.
2022. nov. 6. 20:02
 26/36 anonim ***** válasza:
71%
24-es Miért nem változtatod meg? 2 perc az egész.
2022. nov. 6. 20:13
 27/36 anonim ***** válasza:
24 És?Szerinted hány embernek lehet hasonló neve mint neked ebben az országban?Nincs mitől félned mert nem egy trashwood oldalon írt neked egy troll hanem a kérdező írt de persze te döntöd el mi fér bele.
2022. nov. 6. 20:16
 28/36 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen esetem és akkor sajnos megjött.

Azért szorítok, hogy neked összejöjjön!

Tesztelj szerintem!:)

2022. nov. 6. 21:06
 29/36 anonim ***** válasza:
26, 27. A teljes nevem adtam meg, vezeték+keresztnév, az azért elég egyedi (nem Szabó Katalin vagyok)... 😅🤷🏼‍♀️ Hogy tudom megváltoztatni? Nem találtam ilyen opciót sajnos! 🙂
2022. nov. 7. 00:28
 30/36 anonim ***** válasza:
Oldalt a beállításokban megtalálod a név változtatás opciót viszont 24 órát várj hogy tuti ne mutassa a neved.
2022. nov. 7. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!