Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátlót szedek, jelenle...

Fogamzásgátlót szedek, jelenleg "menstruálok" és pozitív a tesztem. (?)

Figyelt kérdés
Lyndinette fogamzásgatlót szedek, most fejeztem be a második levelet. Amikor a második levelet kezdtem onnantól nem védekeztünk máshogy a férjemmel. Van már egy kislányunk, és mivel hasonlóan érzem magam, mint az első terhességemnek nagyon az elején (falásrohamok, feszülő mellek, puffadás, és egyszerűen éreztem, hogy én terhes vagyok) ezért csináltam tesztet, többfélét is, mind halvány pozitív. A mai napon jött meg, de azért teszteltem ettől függetlenül, mert elvileg a megvonasos vérzést minden esetben meghozza a fogamzásgátló. Ha esetleg tényleg baba van neki lehet valami baja attól, hogy én a gyógyszer miatt vérzek? Egyáltalán van rá reális esély, hogy terhes legyek? Nem hagytam ki egy szemet se, pontosan, időben szedtem, nem hánytam, nem ment a hasam, nem szedtem más gyógyszert mellette.
2022. nov. 1. 23:46
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként az elmúlt héten szinte folyamatosan volt egy kis pecsételo vérzésem, ami teljesen rozsaszin volt és néha barnaztam is. Azt mondta a doki, hogy ez még normális az első hónapokban, illetve hogy már az első szemtől véd, de mi direkt vártunk azert 1 hónapot.
2022. nov. 1. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Ha tényleg baba van a dologban, neki nem lesz baja a fogamzásgátlótól, nem tudja elhajtani vagy ilyesmi (de csúnya szó ez, nem tudok szebbet), de holnap mindenképp azzal kezdd, hogy jelentkezz be a dokihoz mihamarabb.

Kivételek mindig vannak - egyetlen védekezési mód sem 100%-os -, de a gyakorlatban nagyon kicsi kellene, hogy legyen rá az esély.

2022. nov. 2. 00:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kép a tesztekről? A leírtak alapján nem valószínű, hogy terhes legyél.

Ha mégis sikerült a babának nem árt a vérzés a fejlődésében, viszont, ha vérzel kilökődhet. Én is orvost javaslok, és HCG vérvételt, mert ha valóban terhes vagy, és nem is marad meg, akkor is az jelzi, hogy ez a fogamzásgátló neked biztosan nem jó.

2022. nov. 2. 00:52
 4/6 anonim ***** válasza:
32%

Jézusom :(((((((((((

És akkor még lassan betiltják az abortuszt, miközben a gyógyszer szart sem ér.

2022. nov. 2. 01:46
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

4es, mit gondoltál, aki gyógyszer mellett lett terhes, egy sem szedte, ugye? Dehogynem, csak mi nem tesztelgettünk folyton, mert bíztunk benne. Amúgy én is ezt szedtem, mikor a lányom megfogant:D

Korábban a diane 35el semmi bajom nem volt, ha ki is maradt egy szem, sosem lettem terhes.

2022. nov. 2. 05:32
 6/6 anonim ***** válasza:
25%

Muti már azt a tesztet...Nem csak te képzeled bele?

Normális esetben tabletta mellett sem jön meg, ha terhes vagy.

2022. nov. 2. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!