Fogamzásgátlót szedek, jelenleg "menstruálok" és pozitív a tesztem. (?)
Ha tényleg baba van a dologban, neki nem lesz baja a fogamzásgátlótól, nem tudja elhajtani vagy ilyesmi (de csúnya szó ez, nem tudok szebbet), de holnap mindenképp azzal kezdd, hogy jelentkezz be a dokihoz mihamarabb.
Kivételek mindig vannak - egyetlen védekezési mód sem 100%-os -, de a gyakorlatban nagyon kicsi kellene, hogy legyen rá az esély.
Kép a tesztekről? A leírtak alapján nem valószínű, hogy terhes legyél.
Ha mégis sikerült a babának nem árt a vérzés a fejlődésében, viszont, ha vérzel kilökődhet. Én is orvost javaslok, és HCG vérvételt, mert ha valóban terhes vagy, és nem is marad meg, akkor is az jelzi, hogy ez a fogamzásgátló neked biztosan nem jó.
Jézusom :(((((((((((
És akkor még lassan betiltják az abortuszt, miközben a gyógyszer szart sem ér.
4es, mit gondoltál, aki gyógyszer mellett lett terhes, egy sem szedte, ugye? Dehogynem, csak mi nem tesztelgettünk folyton, mert bíztunk benne. Amúgy én is ezt szedtem, mikor a lányom megfogant:D
Korábban a diane 35el semmi bajom nem volt, ha ki is maradt egy szem, sosem lettem terhes.
Muti már azt a tesztet...Nem csak te képzeled bele?
Normális esetben tabletta mellett sem jön meg, ha terhes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!