Kétszer esett a hőm a ciklusban, ez mire utalhat?
Azt a tippet kaptam, hogy szept.18-án lehetett pé. De olyan kérdésem is lenne, hogy a stressz nem befolyásolja a hőt? Szept. 18-án férjhez mentem. Illetve ma reggel 36,6 volt a hőm, de napközben nyugalomban 37,2. Lehetséges, hogy ennyi a különbség? Remélem nem teljesen esélytelen még a baba, a mai hőcsökkenés mellett... December óta próbálkozunk, kezdek nagyon türelmetlen és csalódott lenni.
hát szerintem még lehetsz babás, nekem is azt mondták, pedig nekem 37,2-ről esett le 36,5-re és még ma is ennyin áll. azt tanácsolták igyak palástfűteát mert lehet, hogy alacsony a prog.szintem, és azért nem tud emelkedni most a hőm (ha netán babás vagyok). Ha csökkeni fog nekem, akkor valószínű nem vagyok babás, de ha nőni fog, akkor lehet, hogy babás vagyok. Mensim amúgy már 4 napja késik...
talán kicsit hasonlít a görbénk:
Szurkoljunk egymásnak!
Bár ha már négy napja késik neked, nem túl rövid a luteális szakaszod? Általában 14 nap, nem?
Első vagyok, és a másodikkal is már találkoztam. :o)
Annyit tudok mondani a görbédhez, hogy az ovulációd meg volt, de nem értékelhető ki pontosan hogy mikor, mert a 17. napon nem mértél, a 18. napon meg jóval később mérted mint szoktad, és épp az ovuláció környékén ez nem szerencsés. Ha a 18. napon korábban mérsz, és alacsonyabb egy fokkal a hőd, akkor lehet, hogy már a 20. nap körül megtörtént, de a 22-23 nap között pedig a hőmérsékleti szabályoknak megfelelő gyönyörű emelkedés látható. Mivel nem lehet tudni, hogy mikor volt, ezért azt sem, hogy mi az a hőmérséklet, ami alá már nem eshet, ha babás vagy.
Tehát itt most egyetlen dolog, amit lehet: várni, és kiderül, mert mindkét esetben egy esetleges teszteléshez még jócskán telni kell a napoknak...
22-23 nap körül nem voltatok együtt? Az jó lett volna, minden esetre szorítok nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!