Akik megszakítással voltak együtt és terhesség lett a vége, lenne kérdésem hozzátok?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után estél így teherbe?
Mit mondott a párod, sikerült megszakítani, vagy a helytelen alkalmazása miatt jött össze?
2022. okt. 29. 04:05
11/14 anonim válasza:
Mi megszakítással védekeztünk, 2 gyerekünk nem spontán, orvosi segítséggel lett, 7,5 év után lettem terhes a lányommal, tudtuk, hogy nem sikerült időben kiszállni, de nem gondoltuk volna, hogy sikerül teherbe esnem, az első 2 küzdelem után. Ma már 11 éves.
12/14 anonim válasza:
Pont termekeny idoszakban voltam, szolt a parom, hogy veletlen egy kicsit belem ment. Terhes lettem. (Megtartottuk, azota 3 eves a fiam.)
13/14 anonim válasza:
4-5 évig voltunk megszakítással együtt úgy hogy nem lettem terhes. Nekem nagyon pontos volt a ciklusom, mint az óramű. Gondolom ezért is nem lettem terhes, bár nyilván nem okozott volna gondot a baba. Mikor már szerettünk volna babát akkor élesben csináltuk és 4 hónap alatt sikerült. Mióta megszültem azóta kevesebbet voltunk együtt és én volt hogy menstruáltam is hiába szoptatok. Viszont júliustól már jóval aktívabbak voltunk és megszakítással voltunk együtt mindig. Szeptember első hetében pedig pozitívat teszteltem. Most vagyok 14 hetes terhes és a kislányom 14 hónapos. Úgyhogy ha azt veszem olyan 2-3 aktív hónap után lettem terhes a megszakítással.
14/14 anonim válasza:
Ebből látszik,hogy milyen veszélyes szerszám egy férfi nagy,kőkemény pénisze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!