Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik megszakítással voltak...

Akik megszakítással voltak együtt és terhesség lett a vége, lenne kérdésem hozzátok?

Figyelt kérdés

Mennyi idő után estél így teherbe?

Mit mondott a párod, sikerült megszakítani, vagy a helytelen alkalmazása miatt jött össze?

#teherbeesés #megszakítás #megszakított együttlét
2022. okt. 29. 04:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Nyilván nem lehet azt mindig kiszámítani.
2022. okt. 29. 04:07
 2/14 anonim ***** válasza:
61%

Így csináljuk, és bár én nem estem így teherbe, azt ugye tudod, hogy a "helyes" alkalmazása mellett is elég nagy esély van teherbe esni?

Igazából ez nem védekezés, nem is való olyan pároknak, akiknek gondot jelent, ha terhesség lesz a vége.

2022. okt. 29. 04:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Tudom, mit jelent és hogy mekkora a kockázat.

A kérdésem azokhoz szól, akik így estek teherbe, hogy tudták-e előre, hogy elszúrták.

2022. okt. 29. 06:24
 4/14 anonim ***** válasza:
57%

Szia

Nálunk csak elszúrásból sikerült. Megszakításból sose.

2022. okt. 29. 07:01
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Egyszer csináltuk, összejött. Még miután kivette, rá pár percre ment el ténylegesen
2022. okt. 29. 07:26
 6/14 anonim ***** válasza:
46%

Nálunk megszakítással történt. Nem tudtam, hogy ez lesz a vége.

(Azt tudni kell, hogy a megszakításos védekezés is működik, ha pontos a ciklus, illetve tisztában vagy a saját testeddel.)

2022. okt. 29. 07:39
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
28 éve védekezünk így csak tervezett gyerekeink vannak. Unokatesóm is így védekezik, tervezetten 1 majd a 2 hóban terhes is lett amikor tervezték a gyereket, náluk sem volt baleset eddig
2022. okt. 29. 08:47
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Tulajdonképpen csak az működik, ha nem szexelsz.
2022. okt. 29. 08:48
 9/14 anonim ***** válasza:
66%

Mi babát akartunk, abbahagytam a gyógyszert, de 3 hónapot várni szerettem volna.

Onnan megszakítással csináltuk. Pontosabban nem bennem fejeztük be, hanem más módokon. Jóval elöbb "kivéve". Ovura is odafigyeltem, igaz csak az app szerint.

2.hónapban már nem jött meg 😅

2022. okt. 29. 09:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gyerekek közt “vèdekeztünk” így.. feltètelezett ovukor volt, hogy òvszert tettünk. Gyerekek 2-3 hònap alatt sikerültek, amikor akartuk. ( most majd kiderül)

Viszont egy kollègàmek 25 èv utàn hoztàk össze, pedig hiba nem volt.. a tervezett gyerekeik 2-3 hònap alatt sikerültek…

2022. okt. 29. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!