Akik megszakítással voltak együtt és terhesség lett a vége, lenne kérdésem hozzátok?
Mennyi idő után estél így teherbe?
Mit mondott a párod, sikerült megszakítani, vagy a helytelen alkalmazása miatt jött össze?
Így csináljuk, és bár én nem estem így teherbe, azt ugye tudod, hogy a "helyes" alkalmazása mellett is elég nagy esély van teherbe esni?
Igazából ez nem védekezés, nem is való olyan pároknak, akiknek gondot jelent, ha terhesség lesz a vége.
Tudom, mit jelent és hogy mekkora a kockázat.
A kérdésem azokhoz szól, akik így estek teherbe, hogy tudták-e előre, hogy elszúrták.
Szia
Nálunk csak elszúrásból sikerült. Megszakításból sose.
Nálunk megszakítással történt. Nem tudtam, hogy ez lesz a vége.
(Azt tudni kell, hogy a megszakításos védekezés is működik, ha pontos a ciklus, illetve tisztában vagy a saját testeddel.)
Mi babát akartunk, abbahagytam a gyógyszert, de 3 hónapot várni szerettem volna.
Onnan megszakítással csináltuk. Pontosabban nem bennem fejeztük be, hanem más módokon. Jóval elöbb "kivéve". Ovura is odafigyeltem, igaz csak az app szerint.
2.hónapban már nem jött meg 😅
Mi a gyerekek közt “vèdekeztünk” így.. feltètelezett ovukor volt, hogy òvszert tettünk. Gyerekek 2-3 hònap alatt sikerültek, amikor akartuk. ( most majd kiderül)
Viszont egy kollègàmek 25 èv utàn hoztàk össze, pedig hiba nem volt.. a tervezett gyerekeik 2-3 hònap alatt sikerültek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!