Mennyibe kerül egy donoros lombik program ( gyógyszerekkel együtt ) Van rá ilyen lehetőség úgy,hogy nem vagyok meddő?
A donornál spermára gondolsz? Donor petesejt úgy van, hogy idegentől nem lehet Magyarországon kapni, hanem családtagodtól, ha megfelel a kritériumnak (35 év alatti, és van legalább 1 gyereke).
A kezelés teljesen fizetősen olyan 1.5 millió lehet alsóhangon. Gyógyszerektől függhet, hogy nem lesz-e több. Nekem ingyenes volt, de olyan stimuláló injekcióim voltak, amiknek 2 napi dózisa esetemben 132 ezer forint lett volna, ha én fizetem (így csak dobozdíj volt). És 14 napig stimuláltak vele... Ez már maga majdnem 1 millió. És ez csak a stimuláló, akkor ott a Gonapeptyl, amit talán egy hónapig is szúrtam (annak azért alacsonyabb az ára).
A vizsgálatok és beavatkozások díja évekkel ezelőtt is olyan 500-600 ezer volt (kolléganőm ment tb-s időpontja előtt fizetősre, neki ennyi volt), olcsóbb biztos nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!