Ha tesztelni akarok akkor úgy is lehet hogy reggel egy tálkába pisilek, majd pedig olyan 11 fele tesztelek?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs itthon terhességi teszt. Vagy addigra a pisi már olyan eredményt fog mutatni?2022. okt. 26. 21:51
2/10 anonim válasza:
Ha pozitív este is kijön !
Nekem is késő este jött ki 2 pozitív
5 hetesen
3/10 anonim válasza:
Miért ilyen sürgős? Holnap veszel tesztet, pénteken megcsinálod reggel. Nem kell tárolni hozzá a vizeletet sem.
4/10 anonim válasza:
Jól írja a kettes
Nem feltétlen csak reggel csinálhatod meg!
5/10 anonim válasza:
Vegyél holnap tesztet és pentek reggel csináld meg😊
6/10 anonim válasza:
Nyugodtan felreteheted es abbol kesobb megcsinalod, nem kell friss pisi. Nekem anno a lombikom utan olyan tesztleirast adtak ami alapjan 3 ora alatt kellett volna megcsinalni. ( felretenni, razni, huteni).
7/10 anonim válasza:
Teljesen jó, nem kell hozzá friss pisi.
8/10 anonim válasza:
Tökéletesen jo lesz,csak kicsit rázd vagy keverd fel 🙂
9/10 anonim válasza:
10.dpon délután is pozi lett a tesztem.. totál felesleges reggeli pisit tárolgatni. Nem ezen múlik a terhesség.
10/10 anonim válasza:
Én mindig délután 2 óra pisi szünet után teszteltem, 5 nappal mensi előtt és így is + lett, amikor terhes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!