Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Október 11.-én szexeltem egy fiúval, két aktus volt. Használt óvszert, mert figyelmeztettem, hogy termékeny időszakomban vagyok a naptár szerint, de egyszer gumit cserélt, mert azt érezte, az első csúszik. Ma 6. napja késik a menstruációm. Tegnapelőtt végeztem egy tesztet, negatív. Nagyon félek. Pár nap múlva csinálhatok másik tesztet, de nem tudok másra gondolni.

2022. okt. 26. 08:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha 6 nap késéssel negatív a teszt, akkor nem vagy terhes, felesleges tovább tesztelgetni. Valószínűleg az idegesség miatt késik, nekem is volt ilyen még gimis koromban. Amint megnyugodtam hogy biztos nem vagyok terhes, meg is jött.
2022. okt. 26. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Tudom hogy nem a legromantikusabb dolog,de ha ennyire szresszelsz ilyenen,akkor érdemes át beszélni ilyenkor a partnereddel hogy gumi csere közben menjen és mosakodjon meg..megfogja érteni, főleg mert nem kívánt terhességről van szó.

Ne aggódj annyit,sok nő túl van az ilyen pánikon;életében többször is.

2022. okt. 27. 07:05
 13/16 A kérdező kommentje:
Ma reggel volt egy újabb teszt. 7. napja késik. Negatív ez is. Nem tudom, meddig kell még izgulnom.:(
2022. okt. 27. 07:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kell izgulni mert 7 nap késes már pozitívnak kellene lenni.

Szóval nem hinném hogy terhes vagy

2022. okt. 27. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Talán ki fog maradni ez a ciklus. Ha aggódsz, menj el orvoshoz, ő kifogja zárni a terhesség tényét és elmondja mi a gond.
2022. okt. 27. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta kedves kérdező ?
2022. okt. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!