Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?

Lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Október 11.-én szexeltem egy fiúval, két aktus volt. Használt óvszert, mert figyelmeztettem, hogy termékeny időszakomban vagyok a naptár szerint, de egyszer gumit cserélt, mert azt érezte, az első csúszik. Ma 6. napja késik a menstruációm. Tegnapelőtt végeztem egy tesztet, negatív. Nagyon félek. Pár nap múlva csinálhatok másik tesztet, de nem tudok másra gondolni.

2022. okt. 26. 08:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs okod aggodalomra. Védekeztetek. Rengeteg okból késhet a menstruáció.
2022. okt. 26. 08:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tudom, de mégis cserélnie kellett, mert csúszott. Ott az előváladék is. 13 nap telt el az aktus és a teszt között.
2022. okt. 26. 08:23
 3/16 StevenUp ***** válasza:

Ha a teszt negatív akkor nincs baba.

Azért csúszik a menstruáció mert stresszelsz

2022. okt. 26. 08:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem értem akkor pontosan, hogyan kerülhetett előváladék ?
2022. okt. 26. 08:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk, miközben levette az előzőt, majd felhelyezte a másikat. Használta egyszer az ujjait is. Kétségbe vagyok esve.
2022. okt. 26. 08:47
 6/16 anonim ***** válasza:
Ennyitől semmiképpen nem eshettél teherbe. Ha jobban megnyugtat vegyél még egy tesztet. Ritkább esetekben ki is maradhat egy hónapig a mensid.
2022. okt. 26. 08:50
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes.

Azért ez a dolog nem ilyen könnyen jön.

Bebeszéled magadnak meg csak stresszelsz.

2022. okt. 26. 09:12
 8/16 anonim ***** válasza:
Tényleg nem ennyire egyszerű teherbe esni.
2022. okt. 26. 09:16
 9/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ. Tudom, hogy nem egyszerű, de sajnos 6. napja nem jött meg. Holnap csinálok egy 2. tesztet is. Csak azt nem tudom, ha az is negatív, mit tegyek. Meddig kell várnom? Hány tesztet kell csinálni egyáltalán, hogy biztos legyen?
2022. okt. 26. 09:18
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha az is negatív, akkor teljesen más a gond. Orvoshoz is fordulhatsz, ott kiderül.
2022. okt. 26. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!