Mára nem vártam, szerencsére nem is jött meg. Reggel volt egy nagyon halvány pozitív tesztem (Clearblue)! Szerintetek ez babát jelent? Mikor csináljak megint tesztet?
Szia!
Gratulálok és Boldog Babavárást kívánok!
Mióta próbálkoztatok?
Vigyázz Magatokra!:-)))
Tündér vagy,köszönöm szépen!
Július óta nem szedem a gyógyszert,ez a volt 3. hónapunk,ő lesz a 2. babánk.
A "nagy":) fiam 26 hónapos múlt.
Ő a 2. hónapban fogant.
Nálatok mi a helyzet?
Utolsó vagyok.
Nekem van még időm a nem vártig de nagyon reménykedem,hogy most már végre sikerül!Sajnos a pajzsmirigyemmel beteg vagyok,de végre sikerült beállítani a hormont és zöld utat engedélyeztek a babához!A múlt havim nagyon fura volt,egy héttel előtte már barnáztam,nem volt meg annyi napig és nem volt olyan erős mint szokott.Nem akarom magamnak bebeszélni a tüneteket de esténként meg most már napközben sem vagyok túl jól.De majd kiderül a nem vártnál,hogy sikerült e!
Neked minden jót kívánok és örülök,hogy te azon szerencsések közé tartozol akiknek ilyen hamar sikerül a baba!:-) ( Ezt tiszta szívből mondom nincs benne semmi írígység!!!)
Nagyon jólesik,amit írsz,aranyos vagy!:)
Ha van nálatok valami fejlemény,mindenképpen várom,hogy írj!
Gondolok rád!
Ígérem fogok írni,hogy mi újság van velünk sikerült-e de ha netán nem akkor is fogok jelentkezni!:-)
Köszönöm,hogy gondolsz rám és,hogy drukkolsz ez jól esik!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!