Szedtem Clostilbegyet is, már hónapok óta próbálkozunk és megint megjött. Mit lehet csinálni ilyenkor?
Figyelt kérdés
2008. jan. 3. 13:02
1/3 anonim válasza:
Amit tudok tanácsolni,menj el a dokidhoz és beszéld meg vele.Több oka is lehet amiért nem jön össze a baba.De lehet az a legjobb ha nem stresszelsz rajta annyira,én már több ksmamától hallottam,hogy ha nem figyelt annyira oda(mikor van peteérés,tüszőrepedés stb)akkor összejött nekik a baboka!Pihenj,nyugodj meg,szeressétek egymást!!!Tudom könnyü mondani,de van benne valami:-))
2/3 anonim válasza:
Én is szedtem, de azóta se jött össze a baba. Az orvosom nyugtat és türelemre int, de nem vagyok nyugodt, elmegyek egy másik dokihoz, ezt javaslom neked is. Ha mégse lennél elégedett, még mindig visszamehetsz hozzá.
3/3 anonim válasza:
Szia! Tudom milyen érzés amikor megjön,nekünk két év után jött össze a kisfiunk.Én nem hittem ezekbe a lelki dolgokba,de sajnos biztos,hogy van benne valami.Nekem is sokan mondták,hogy ne görcsöljek rajta,na ettől a falra tudtam volna már mászni! Aztán munkahelyet váltottam,és rá három hónapra pozitív lett a teszt,és ma már öt hónapos a tündérkénk.Igaza van az előttem szólónak,hogy csak szeressétek egymást és ne féljetek orvoshoz fordulni.Vannak akiknek egyből összejön,másoknak nem,de annál inkább fogod értékelni,hogy milyen nagy adomány egy gyermek. Szívből kívánok nektek sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!