Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuteszt mint jórészt?!

Ovuteszt mint jórészt?!

Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam ovutesztet mint jóstesztnek. A második csík sokkal erősebb lett mint a kontroll csík. Jelezhet Babát?
2022. okt. 23. 18:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha az lh teszt pozitív és a terhes teszt negatív, akkor egyértelműen nem vagytok terhesek. Az lh teszt az lh hormon kimutatasára, míg a terhes teszt a hcg kimutatására alkalmas. Tehát lh teszt az nem terhességi teszt. Ha azt akarjátok csekkolni, akkor terhességi tesztet vegyetek. Megannyi teszt létezik már, amik érzékenyek és a korai terhességet is kimutatják.

Én tavaly amikor terhes voltam, kipróbáltam ezt a jóstesztelós baromságot. Az lh teszt csont negatív volt (Gabriel féle ovu teszt volt), aztán gondoltam ellövöm ugyanabból a pisiből a terhességi tesztet is. Az úgy virított, hogy a második csík kiverte a szememet. Na ennyire megbízható a jóstesztelés, konkrétan semennyire, mert az lh tesztet nem erre lett kitalálva. Magadat csapod be.

2022. okt. 23. 22:15
 12/24 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es köszi szépen. Én is drukkolok neked hogy pozi legyen majd a teszt. Persze megírom. Majd írd meg te is hogy mi lett majd. De megy a drukk 🤞
2022. okt. 23. 22:27
 13/24 anonim ***** válasza:

Tobbszor probaltam ezt a josteszt lehetoseget.. de egyszer sem volt pozitiv az lh tesztem.. de igy hozzateszem nem is voltam terhes..

De annyi biztos olcsobb wgy terhessegi tesztek jatszadozni mint egy lh teszttel

2022. okt. 24. 06:54
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2022. okt. 24. 08:02
 15/24 anonim ***** válasza:

Nekem a 10-es hcg teszt halvány pozi volt és kipróbáltam az lh tesztet és az is ilyen erős volt mint a tied. Na de nem mindenkinek mutatja ám.

Terhesség nélkül mensi előtt egy 2 nappal már majdnem hómező az lh tesztem.

Szóval nálam működött.

Drukkolok hátha, de ugye minden szervezet más. Én mondjuk ezek után biztos ellőnék egy hcg tesztet.

2022. okt. 24. 10:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Ma reggel csináltam t.tesztet 3 félét és mind a 3 pozitív. ☺️
2022. okt. 24. 10:15
 17/24 A kérdező kommentje:
2022. okt. 24. 10:25
 18/24 A kérdező kommentje:
Itt vannak a tesztekről a képek.
2022. okt. 24. 10:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok
2022. okt. 24. 11:11
 20/24 anonim ***** válasza:
Gratulálok :)
2022. okt. 24. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!