Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek sikerült ovutesztel a baba?

Kinek sikerült ovutesztel a baba?

Figyelt kérdés
En most hasznaltam elsőnek. Erdekelne a velemenyetek a tortenetetek :) A pozi es az elso negativ napon is egyutt voltunk. Alig varom mar kideruljon sikerult e :) Meseljetek! :)

2015. ápr. 12. 17:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekünk elsőre összejött amikor ovu tesztet használtam
2015. ápr. 12. 21:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Olyan 17 hónapig próbálkoztunk, majd múlthónapban kipróbáltam. Meglepõdtem, hogy késõbb mutatta olyan két nappal mint amire vártam(nyákból következtettem). Össze is jött, most vagyok 5hetes és 3 napos terhes. De nem hiszem h emiatt sikerült, mert ovuteszt nélküli hónapban is aktívak voltunk teszttõl függetlenül. Azért csináltam, mert lassan kezdtük volna a kivizsgálásokat, hogy miért nem jön össze a baba. Nem siettük el, mert adtunk esélyt a természetnek. :) Gondoltam megbizonyosodom felõle hogy tényleg van e ovum, mert tuti kérdezte volna a doki. Megnyugodtam h minden rendben van. Most meg azon parázom, hogy most legyen minden rendben. :) Csak a várható mensi napján teszteltem utána hcg teszttel. Reggel negatív lett, valami kis foltocskával. Du másfajtával(2 db) pozitív. Igazából azt gondoltam h meg fog jönni, mert görcsöltem, csak azért teszteltem mert este bulira voltunk hivatalosak és gondoltam h ellövöm mielõtt iszom.
2015. ápr. 12. 21:34
 3/4 anonim ***** válasza:

8 hónap várakozás után, megpróbáltuk az ovutesztes dolgot. Egyből összejött! Abba a hónapba kezdtem el vitaminokat szedni, illetve palástfűteát inni.

nem tudom mi segített, vagy minden így közösen, de örültem! :)

2015. ápr. 13. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is akkor használtam ovutesztet amikor egy ideje már nem jött össze a baba és a teszt használata után elsőre teherbe estem. Ekkor a 25 db-os csomagnak úgy a fele megmaradt, azt odaadtam egy ismerősömnek, aki szintén nem esett teherbe hónapok óta, pedig próbálkoztak és a teszttel ő is elsőre teherbe esett. Én csak ajánlani tudom.
2015. ápr. 13. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!