Femibion 0-át és Inofolic-ot szedett már valaki ? Nekem az orvosom ajánlotta szedem is őket. Tapasztalatok? Valakinek segített?
Megfogadom
Köszönöm
Nagyon bízom benne hogy segíteni fog 🤞🏼
Szia
Igen szedtem a kettőt együtt
Novemberben megittam egy dobozból napi egy tasakkal melle pedig a Femibion 0-át
De aztán az inofolicot abba hagytam mert kitolta a 29.napos ciklusomat 47 napra aztán már rendeződött februárban pozitívat teszteltem de sajnos nem maradt velünk spontán elveteltem 😢
De amikor abbahagytam az inofolicot más vitaminokat szedtem
Folsav, D-vitamin, B komplex és E vitamin
Most miután elment a baba újra ezeket szedem
Nem tudom sokat olvastam az Inofolic-rol nem mindenkinek jó csak akinél valami probléma van de ezeket én is csak olvastam
Szóval így hogy nekem kitolta az addig normális ciklusomat így abbahagytam.
Remelem tudtam segíteni
Köszönöm a válaszodat! Nekem pont azzal van bajom, hogy nagyon rövidek lettek a ciklusaim, állítólag ez majd rendbe teszi. Hát remélem, hogy valóban így lesz.
Nagyon sajnálom a veszteséged! Nekem pont karácsonykor volt ugyanez. :(
Kívánom, hogy hamar sikerüljön a baba!
Köszönöm kedves tőled
Én is nagyon sajnálom a veszteséged
Reméljük akkor az Inofolic helyre teszi a dolgokat mert nekem biztosan kitolta hátha így neked is
Mielőbbi babasodast kívánok én is magunknak 🤞🏼🙏
Szia
Koszonom az erdeklodesed
Sajnos nem tudok semmi jo hirrel szolgalni
Tavaly februarban volt egy korai spontan vetelesem.
Aztan oktoberben ujra osszejott de sajnos nem jol vegzodott az sem novemberben mentem dokihoz de megallapitotta hogy mehen kivul volt a jobb oldali petevezetoben azonnali mutet 7 hetes volt mar es mivel a petevezetom nagyon megroncsolodott ki kellett venni azota gyogyulgatok most varom a mutet utani 2.mesit elvileg 3. mensi utan ujra probalkozhatunk de nem tudom keszen allok e lelkileg el vagyok keseredve nagyon.
Szoval ez az en sztorim. 😢
Egyenlore semmi jo
Bizok abban hogy egyszer majd en is anya lehetek probalok pozitiv maradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!