Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges az, hogy esténként...

Lehetséges az, hogy esténként magasabb az LH szint mint délután?

Figyelt kérdés

Expect ovulációs tesztet használok, és egy nap kettőt ha csinálok, az esti mindig erősebb, mint a délutáni. Tegnap estim is erősebb mint a most délutáni.

Ez normális? Tudom, h gagyi teszt, de ezzel kezdtem a tesztelést, nem akartam variálni h másikkal csináljam..

2022. okt. 21. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ingadozik folyamatosan a hormonszint de nem csak az lh.Normális amit tapasztalsz.
2022. okt. 21. 17:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon megijedtem h valami bajom lett. ez a harmadik tesztelős hónapom, de eddig csak digitálisat használtam. kíváncsiság miatt kezdtem el a simát is, h lássam hogyan változik napról napra (már szültem egy babát korábban)
2022. okt. 21. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Én david tesztet használok 10es érzékenységűt, és nekem nagyon bevált. A terhességi teszt nem annyira jó de az ovu igen. Én napi 1-et használok olyan 11 és dél körül ahogy időm van.pontos mert két napot szokott pozitív lenni álltalában az első a legerősebb és onnan szßmolva 14-15 nap mulva meg is jön. Hónapok óta használom,egy selejt sem volt benne.Én elégedett vagyok vele
2022. okt. 22. 07:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!