Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan, aki 1-je körül nem...

Van olyan, aki 1-je körül nem várja?

Figyelt kérdés
2022. okt. 21. 12:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

Én ma vagyok a 10.dpo-n.

Az előbb csináltam egy facelle tesztet, negatív lett.

2022. okt. 27. 06:10
 32/73 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. A nem túl biztató progim ellenére csináltam tesztet az előbb így a 11. DPO reggelén. Ott motoszkált bennem a kisördög, na.😀 Meg úgy voltam vele, ha esetleg van valami, akkor erre progipótlást kell kapnom tutira. Szóval ellőttem egy predit, időn belül kijött a csík. Mivel felfogtam egy kis edénykébe a vizeletet, így gyorsan egy facellet is belemártottam. 3 hónapja csak facellet használok a 11. dpo környékén, mindig hómező szokott lenni, de ezen most van valami, bár nem olyan határozott, mint a predi, és adja nem vissza úgy. Predivel nincs nagy tapasztalatom, első terhességemnél vettem egyet, de ott már minden tesztről leugrott a 2 csík, mert késés után csináltam.

Így néznek ki a tesztek: [link]

Mit gondoltok? 🥺

2022. okt. 27. 06:54
 33/73 anonim ***** válasza:
2,5 éve 12 dpo-n a facelle egyértelmű pozitív volt, ezt elfelejtettem írni.🤷‍♀️
2022. okt. 27. 06:56
 34/73 A kérdező kommentje:
Szerintem pozitív!
2022. okt. 27. 07:28
 35/73 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 8-as! Szerintem is ez pozi lesz, halk gratu!

2 naponta tesztelj, erősödni fog akkor!☺️

2022. okt. 27. 07:39
 36/73 anonim ***** válasza:
Aki csináltat 21. napi vérvételt, mikre kéri pontosan? Elég a progeszteron? Én arra vagyok csak kiváncsi, hogy milyen minőségü a peteérésem. Hogy volt e valóban ovulációm. Szültem már korábban, nem volt semmi gond, most sem tudok róla, hogy lenne, pusztán megnyugvásként, hogy lássam, "működök". :)
2022. okt. 27. 07:42
 37/73 anonim ***** válasza:
100%

En csinaltattam 21. napit, viszont figyelj arra oda csak akkor kell a 21. napon ha pontos 28 napos ciklusod van!

A peteerestol szamitva 6-8 napon belul kell elmenni vervetelre.

Nekem a dokim progeszteront, lh, fsh, osztradiolt irta.

2022. okt. 27. 07:43
 38/73 anonim ***** válasza:
Persze, tudom, nézem lh teszttel az ovut. Rendben, akkor így kérem majd. Csak több helyen olvastam, hogy LH FSH ilyenkor felesleges.
2022. okt. 27. 07:45
 39/73 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, igen pont emiatt van elsősorban a 21. napi vérvétel.

Még nem merem beleélni magam.🥺

Olyan hihetetlen. Kisfiam is a 4. hónapban jött össze, és most úgy tűnik a tesója is. Csak annyi a különbség, hogy ő closti szedés után fogant, ott az egekben volt a progim. Ez a mostani ahhoz képest lepkefing.

2022. okt. 27. 07:49
 40/73 anonim ***** válasza:
Nekünk is az első kb 4. hónapban jött össze, most ez a 3. próbálkozós hónapunk. Én nem szedtem clostit meg semmilyen vizsgálaton nem voltam az első terhességem előtt. Nem feltételezem most se, hogy bármilyen problémám lenne
2022. okt. 27. 07:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!