Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye,hogy az első...

Mennyi az esélye,hogy az első hónapban megfogan? Kinek mennyi idő után jött össze a baba?

Figyelt kérdés

2,5 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót.

Most kezdtünk el próbálkozni a férjemmel.

Menstruáció alatt is belém élvezett.

Gyakori, hogy már az első próbálkozásra összejön a baba?

2022. okt. 20. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%

Egy tanács, menstruáció alatt gumi nélkül ne nagyon szexelj, mert elég nagy a fertőzés veszélye.

Szerintem ne görcsöljetek rá, legyetek együtt amikor kedvetek tartja, véleményem szerint sokkal hatásosabb mintha azon idegeskednél, hogy jaj most pont peteérésem van így kötelező összebújnod a férjeddel. Csináljátok amikor jólesik!😊

2022. okt. 20. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyi az esélye, elvileg minden termékeny hónapban 25%, de ha van valami rejtett betegség vagy probléma akkor nem ilyen egyszerű. Nekünk fél év után jött össze.
2022. okt. 20. 15:12
 13/13 anonim ***** válasza:

4 éve nem szedem a fog. gatlot, még mindig nem jött össze, elvileg mindkettőnknél minden rendben van

23 évesek vagyunk

2022. okt. 27. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!