Szülés után még nem jött meg a menzeszem. Ti mikor tesztelnétek?
Nekem 4.hónapban jött meg, a kolléganőmnek 2.5 ~v után akkor mikor már egyáltalán nem szoptatott, volt nődokinál is, hogy minden ok e, de az volt, ő ilyen mindegyik gyereke ut@n a teljes szoptatás elhagyásánál menstruált csak.
Tesztelj 2 hetente, vegyél neten pár száz forintost, vagy x epilt.
Nálam 14 hónapos a gyerek, még szopik. De mondjuk napi 3,4x csak. Alvások előtt.
Múlt hónapban elkezdtem lh tesztelni. Mégcsak 2. Csik sem volt rajtuk.
Elkezdtem inofoolicot inni kb 3 hete, erre ma megjött 🎉🎉🎉🎉😎
Reggel én is csináltam egy tesztet, mert az ovu tesztelést fel is függesztettem kb egy hét után , de én is kb 4 hetente csinálnék tesztet a helyedben.
Én 2-3 havonta a biztonság kedvéért ellőttem egy tesztet, aztán miután először megjött (15 hónapos volt akkor a kis mellmániás), rájöttem, hogy kb. peteérés idején fáj 2-4 napig a mellbimbóm.
Azon ne aggódj, hogy nem jött még meg, nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy szoptatásnál az is normális, ha a baba 6 hetes korában megjön, de az is, ha csak a szoptatás teljes elhagyása után. Édesanyám az utóbbi kategóriába tartozott, a nővéremnél az első baba 9 hónapos korában (ekkor már viszonylag keveset szopott), a másiknál viszont még kizárólag szoptatott, amikor megjött. Az egyik ismerősömnél ha kevesebbet szoptatott, meg-meg jövögetett, ha többet, akkor megint nem, 2 éves volt a lánya, amikor ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!