Covidos vagyok…. Ha ez alatt van ovuláció és próbálkozunk is, az befolyásolhatja a beágyazódást??
Figyelt kérdés
2022. okt. 15. 08:22
11/16 anonim válasza:
Miért érzed, hogy beléd kötöttem? Érdekel, hogy miért számít neked, hogy más mit csinál, miért akarod neki megmondani? Milyen hatással lesz az rád, ha ő hallgat rád? Mit éreznél, ha megfogadná a tanácsod?
12/16 anonim válasza:
Na álljál le! Semmit nem éreznék, mert nem érdekelne. Adtam egy egysoros tanácsot és ennyi. Azóta te lovagolsz rajta. Illetve rajtam.
13/16 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem állsz még te sem készen az efféle empatikus kommunikációra. Nem is érted. Kívánom, hogy oldódjon meg a problémád. Szép napot!
14/16 anonim válasza:
Semmilyen problémám nincs, és veled baromian nem akarok kommunikálni! Ha ehhez még nem átallasz empátiát emlegetni, hát röhög a vakbelem!
15/16 anonim válasza:
Álljatok már le és ne sértegessétek egymást!
(Okosabb enged... - és a vő elengedte az anyósát, amikor kilógatta őt az ablakon...)
16/16 anonim válasza:
A szeretkezés pont h energiát ad🙈istenem. S ha csak az egyik beteg akkor mi van? Vagy elkapja a masik vagy nem egyutt elnek nyalják falják egymást nem mindegy? Ha nincs rosszul miért ne szeretkezhetne miért ne elvezhetné a jót amitől gyógyul is mert szeretet hormonok szabadulnak fel a szeretet gyógyít. Ha a kovid szexből fogan a baba🙂😀lehet az még jó is lehet bár nem vagyok tudós.Ha kovidosak de jól vannak miért ne lehetnének egyutt? Simán szeretkezzetek annyit amennyit bírtok🙂itt csak irigyekre találtok. Mi értelme az életnek élvezetek nélkul? Óh mi is taknyom nyálam egybe volt mégis hancúroztunk nagyban. Nyilván 40 fokos lázzal senki nem szexel, de ha úgy érzi akar akkor nyugodtan. A párja az embernek így is úgyis vagy elkapja vagy nem. A férjemet akkor is puszilgattam kiszolgáltam amikor beteg volt.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!