Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nincs mellfeszülés, hánying...

Ha nincs mellfeszülés, hányinger, csak a mellbimbóm érzékeny, lehetek még terhes?

Figyelt kérdés
December 14-én jött meg a mensim,28a körül volt ovuláciom,átlátszó,nyálkás folyásom volt.Akcioztunk is többször is.Ha esetleg teherbe estem,akkor még csak 6napja,kb most kell beágyazodnom.Mik a tünetei?Nem érzek görcsölést sem.Kérlek irjatok.Nagyon izgulok.Mikor csnáljak tesztet?
2008. jan. 3. 11:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia..szerintem korai meg barmit is erezned....a beagyazasi folyamat nem 6 nap hanem kb 3 het......es ha elmarad a menszid akkor kb 4 hetes leszel.Szerintem a menszid napjan erdemes eloszor tesztelni...ha elmarad persze...es akkor sem kell panikolni ha negativ...van akinek csak napok, hetek utan van akkora mennyisegu hormon a vizeleteben, hogy "megcsikositja" a terhessegi tesztet.

Amugy a menszi elott a leggyakoribb tunetek a mellerzekenyseg, mellviszketes , ingerlekenyseg...de ez is embere vallogatja.

Szoritok de folosleges korai tesztekre koltened a penzt....ugyse mutatna ki hamarabb.

2008. jan. 3. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az előttem íróval.A beágyazódás a 3. héten fejeződik be.Várd meg a mensid, és ha nem jön meg utána egy 3 nappal tesztelj.Sok sikert!

10 hetes kismami

2008. jan. 3. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Én pont ugyanebben a cipőben járok,de nálam már jelentkezett mellfeszülés, alhasi tájon pedig nem fájdalom,hanem olyan érzés,mintha valami történne. Hasonló a premenstruációs tünetekhez,de az nekem csak később szokott jelentkezni.

Drukkolok neked!

2008. jan. 3. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az előző hónapban extra mellfájásom volt, majd extra erős vérzésem lett... Nem jött össze. Nekem is a jövő héten kell megjönnie, és most semmit nem érzek.
2008. jan. 3. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!