Vasárnap volt olyan nyúlós folyásom, voltunk is együtt meg szombaton is. Jókor voltunk vajon együtt?
Figyelt kérdés
...de tegnap meg ma már nincs olyan nyúlós, kicsit átlátszós, s petefészkem fájdogál....akkor még ma hajrázni kéne??:)2008. dec. 23. 13:59
2/7 A kérdező kommentje:
szia, köszi de most mi igen h jókor voltunk vagy h még rá kelle húznunk ma is....??:)
2008. dec. 23. 14:03
3/7 anonim 

válasza:

Szia! Szerintem ma is jó lenne. Igaz én magamnál több napig megfigyeltem, hogy fájdogál a petefészkem, s az utolsó ilyen napon volt a PÉ-m. Ezt a hömérözés és LH-teszt is alátámasztotta. Szerintem vess be te is egy-két LH-tesztet! Nem fontos minden hónapban, de az elején érdemes!
Sok sikert nektek is!
4/7 A kérdező kommentje:
szia köszi, fél éve próbálkozunk tesóval én már nem tesztezek, az se segített...most ezt figyelem, de képzeljétek vasárnap a 25 napom volt!!!!sztem h antibiotikumot szedtem s kitolódott...
2008. dec. 23. 14:14
5/7 anonim 

válasza:

De érdekes:) mi is fél éve próbálkozunk a tesóval én irtam a feletted 3al lévő hasonló kérdést.
Na akkor nagy drukkok nektek is!! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Tesók csak nem akarnak jönni, de nagyon jó lenne már:)Én is válaszoltam a Te kérdésedre....látom egyidősek a fiúk:)
2008. dec. 23. 14:30
7/7 anonim 

válasza:

Az Első vagyok:mindkettőre igen:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!