Pms és korai terhesség közötti különbség?
Nektek hogy volt? Éreztetek valami különbséget?
Mielőtt a kislányom megszületett, előtte mindig feszült a mellem, hangulatingadozasom volt. Mióta megszületett, soha semmi jele annak, hogy meg fog jönni .
Most múlt 1 éves, tervben van a kistesó, kb 2 év korkülönbséget szeretnénk, úgyhogy elkezdtünk próbálkozni. Szeptember 11-en volt meg utoljára , tehát holnaphoz 1 hónapja. Napok óta gorcsolget a hasam és a derekam, és nagyon izgulok,hogy vajon azért, mert meg fog jönni, vagy esetleg úton a kistesó.
Amikor vele lettem terhes , akkor is így gorcsolgetett a hasam, biztos voltam benne, hogy meg fog jönni, de már több, mint 1 hete késett, és hát ugye pozitív lett a teszt.
Igazából tudom, hogy a választ az én esetemre nem tudjátok, az majd kiderül, szóval csak tapasztalatokra lennék kíváncsi kinek milyen első tünetei voltak,amik esetleg összekeverhető a pms-sel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!